En påskhelg i bilder

Då går denna påskhelgen mot sitt slut, visar er vår helg i bilder.

Vilket underbart varmt och solig helg vi haft, allt har börjat blomma ut och bli så otroligt vackert. Jag har kännt mig lite trött och det är nog så att pollen har satt sina spår hos mig detta året. Så jag har passat på att vilat mig i solen och njutit av vädret och ledigheten.

Vi har haft vänner och släkten över på lite vin och mat. Vi lagade en smörgåstårta med färska räkor, kräftor, tonfisk och lax, den var ljuvligt god! När jag var liten på 80-talet då gjorde alltid min mamma smörgåstårta eller landgång när det var lite extra högtidligt och festligt? Vi drack äppelcider från Herrljunga och servetterna låg puffade i glasen, ja då var det fest hemma i mitt barndomshem. Den hemmagjorda smörgåstårtan smakade lika gått nu som då!

Nu ska jag gå ut och vattna i rabatten, önskar er alla en fin kväll!

Ses i morgon vänner

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *