En ny korbo får blir årets påskpynt 2018

En ny korbo får blir årets påskpynt 2018

En ny korbo får blir årets påskpynt 2018

En ny korbo får blir årets påskpynt 2018

Kan man få mycket av korgar från Korbo? Jag älskar dessa korgar, man kan ha dem till så mycket. Jag köpte den lilla storleken denna gången som jag har tänkt att ha som hink när jag plockar äpplen i trädgården, man kan använda korbo som en vin kylare och sänka den i havet med drycker i, fylla den full med goda kräftor på kräftskivan i höst eller så kan den bara stå i köket fylld med tidningar och reklam.

Men den är nu köpt som ett påskpynt där jag kan samla ihop alla de vackra påskägg som jag har samlat på mig under åren. Dessa påskägg kommer från Fabergé och jag har fått dem genom min gamla arbetsplats. När man beställde dental produkter via ett företag (Nordenta) för en viss summa så fick man detta vackra ägg fylld med ljuvlig choklad. Sedan kompletterade jag dem genom att köpa dem via en arbetskollega. Vart hon köpte den vet jag faktiskt inte. Men om ni gillar ägget så googla Fabergé påskägg så får ni träffar på var dem går att köpa runt om i landet.

Påskpynt är ju inte så vanligt i de svenska hemmen, men har man barn som bor hemma så tycker jag att det är lite roligt att faktiskt påskpynta lite! Jag har en vit kruka som ser ut som ett sprucket ägg som jag just fyllt med rosmarin och lite påskris med fjädrar måste man väl ändå också ta in för att få den rätta påskkänslan<3

Nu ska jag ställa mig och göra lite Pocherade ägg, det är fantastiskt gott och känns som ett lyxigt tillbehör till helgfrukosten eller brunchen. Sedan ska jag göra färskpressad frukt juice ockås.

Önskar er alla en toppen fin lördag, det ser ut att bli en solig och fin dag idag också, njut av ljuset vänner!

Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *