En morgon promenad

En morgon promenad

 

En morgon promenad

 

Godmorgon

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Här är allt bra. Jag har just gått en lång promenad med vovven och rensat mina tankar. Det tänks och planeras mycket, jag längtar mycket till den nya lägenheten:) bara en sådan sak som att vi kommer att få fiber i lägenheten känns ju underbart! Jag har börjat rensa ut lite här hemma och där med så startade jag upp en ny Instagramkonto @roomofkarmabloppis där jag kommer att lägga ut en hel del framöver kan jag tänka mig. Ju mer jag rensar nu, desto lättare blir flytten i mars. Jag kommer lägga ut allt från smycken, kläder till inredning och möbler. Det är enkelt och smidigt med ett eget konto, så är man intresserad utav bloppisar så går man in där. Och är man inte intresserad så håller man sig till mitt vanliga konto och här, eller varför inte följa med mig överallt haha.

.

Nu skall jag fixa en krämig smoothie med avokado, hallon och ingefära.

.

Kram/Carola

One thought on “En morgon promenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *