En mindre bra morgon

En mindre bra morgon

 

.

 En dagens bloggerska:  Oversize tröja från Rut & Circle, Byxor Lindex, Flip flop Ilse jacobsen och solisar Gucci.

 

En mindre bra morgon

 

Halsband Tory Burch och Regina Gräns

.

En mindre bra morgon

 

En mindre bra morgon

 

.

.

 

 Tjingeling

.

Grrrrr idag är jag lite upprörd och arg. Jag upptäckte nyss att min cykel har just blivit stulen. Vi bor ju mitt i stan så visst får man räkna med att det händer lite saker då och då. Men jag blir ändå så trött när man inte får ha sina grejer i fred. En cykel är ju inte billig liksom. Denna veckan har varit helt makalöst jobbig. Det har vari den ena saken efter den andra, och nu det här med cykeln också. Vad gör man? Polisanmäler man en stulen cykel? Jag har ingen aning om ramnumret. Räcker det med att man har bilder på cykeln?

.

Idag skall jag klippa mitt vintertorra hår. Köpa lite nya hårprodukter som åter ger håret den näring och fukt som behövs.

.

Vi ses lite senare idag. Och då förhoppningsvis har ni en gladare bloggerska här!

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *