En lyxig lördagsfrukost

En lyxig lördagsfrukost

En lyxig lördagsfrukost

En lyxig lördagsfrukost

En lyxig lördagsfrukost

En lyxig lördagsfrukost

Familjens lilla bebis sitter och väntar på sin frukost här vid frukostbordet 🙂

En lyxig lördagsfrukost

En lyxig lördagsfrukost

Detta otroligt goda och torra bubblet Jean Huttard från Alsace köpte vi somras när vi besökte denna vingården som jag bloggade om här tidigare som ni kanske minns. Om ni åker till Colmar i Alsace någon gång så ska ni klart besöka denna vinproducent! De hade så himla gott vin och bubbel!

 

 

Tjingeling bloggisar!

Här har vi just avnjutit en lång lördagsfrukost med ett glas torrt bubbelvin från Alsace, ett härligt sommar minne för oss. Inget är så skönt som att bara njuta tillsammans under en lång frukost utan en massa måsten. Jag känner att en förkylning ligger och lurar så mina planer är att ta det lite extra lugnt i helgen för att hålla förkylningen borta.

Här om veckan så styckade jag och vår tandhygienist på min tidigare arbetsplats ett vildsvin tillsammans, vi tog ett halvt vildsvin var. Vilket innebär att idag står det  vildsvin på menyn till middag. Vildsvin är väldigt gott faktiskt! För er som inte ätit det så kan jag berätta att det är mörk rött kött, fast det är gris. Den har en smak av vilt i stig och köttet är lite hårdare en vanlig gris. Jag har lite bra recept som jag kan dela med mig av här på bloggen om så önskas, och även bra viner som passar till 😉

Nu ska jag gå ut och fixa lite mer i köket, det är så rogivande att laga mat på hösten!

Önskar er alla en jätte fin lördag

Kram<3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *