EN LÖRDAG I BILDER


Ett av småstadens alla mysiga fik idag ♥

Hello!
Som ni märker så hinner jag inte att uppdatera bloggen så mycket just nu. Men idag bjuder jag på min lördag i bilder ♥ Som ni ser så tar jag det mycket lugnt denna lördag:)! Men för mig så är det det en perfekt helg när man inte har en massa måsten och tider att passa.

Sockrets favorit bakelse ”Buddha”

Lite bilder från vår vackra småstad idag.
Jag har även fått en hel del frågor på min mail från er söta läsare av RofK den sista tiden:). Tyvärr så har jag inte hunnit svara på några frågor. Jag tänkte att jag skall lägga in i vänsterspalten en frågor & svar på RofK flik. För det är oftast samma frågor som dyker upp, om vad jag har köpt det ena eller det andra möblen/käder och vad det är för märken osv ………. Och när det dyker upp nya läsare så har dom inte sett att jag skrivit om det tidigare inlägg här på RofK osv. Jag skall fixa lite svar till er, jag lovar! Håll ut, jag har inte glömt er eller att jag är så snorken att jag inte svarar till er!
Ha det bäst!
KRAM

4 thoughts on “EN LÖRDAG I BILDER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *