En kväll på Pigalle

Av alla restauranger i hela Göteborg så hamnar jag alltid här på Pigall, varför? Jo Pigall är min absolut bästa restaurang då jag tycker den är bäst både på maten, drinkarna, servicen, personalen till inredningen. Här känner man sig verkligen uppassad och avspänd.

Här på Pigall har jag varit med vänninor, familjen, firat bröllopsdag med min man och nu en kväll med min stora dotter och hennes gudmor. Alla som jag tar hit älskar Pigall, vem skulle inte göra det?

Här testade jag min livs första Bloody Mary i lördags ? Tveksamt beställde jag denna drink, mest för att jag har varit nyfiken på hur den smakar, den är ju snygg liksom ? Hur smakar den då ärligt? Den var godare än jag hade trott, lite för stark av tabascon, den var tunnare i konsistensen än vad jag trodde och ja den gick ner! Om det var någon stans jag skulle testa en Bloody Mary så är det här på Pigall!

Vi ses i morgon igen,

Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *