En kaotisk dag

En kaotisk dag

 

Hej

Idag spretar mina tankar åt olika håll och jag är orolig till tusen!!

 Vår älskade lilla nakenhund har blod i sitt urin, vänta VA!? När vi gick på våran vanliga morgonpromenad så såg jag att hon inte kunde kissa ordentligt, det kom bara ungefär en tredjedel av det hon brukar kissa och där efter kom det några skvättar som var orange/ljusröd färgade. Jag fick en klump i magen av rädsla. När vi kom in serverade jag henne mjuk mat som alltid och hon ville inte äta alls, då är det något som är riktigt fel!! Vår lilla Lotta äter 24/7 och är ständigt hungrig. Efter detta så gick jag ut en sväng till i parken och hon försökte kissa om och om igen men det kom bara blodfärgade droppar under varje tappra försök. Mina döttrar försökte även med hundgodis som Lotta i vanliga fall nästan gillar mer än mat som Lotta glupskt åt upp, vilket lugnade ner mig en aningens.

Jag ringde vår veterinär Anna för ett snabbt besök. Några timmar senare gjordes det ett urinprov som skickades till en urinodling som inte gav några direkta indikationer på om det är urinvägsinfektion fören dagen efter eller dagen efter det. Hon fick en induktion för sin infektion som hon har i urinvägarna samt bedövning för sin smärta.  Väntar spänt på svaren!

Jag är så enormt orolig så jag kan inte tänka helt klart idag. Vår älskade nakenhund Lotta är mogna 12½ år så man är ju lite orolig för att det är något annat med njurarna eller något mer allvarligt. Men vi får så klart vänta på provsvaren innan vi vi kan bedöma situationen ordentligt. Men det är ju min katastrof hjärna som drar igång i dessa lägen. 🙂

Idag har det även varit en dag då jag har tagit tag i en massa olika viktiga saker som måste göras innan jag åker upp till skolan och blir borta under en längre tid. Beställa vårdkläder i min storlek, beställa nytt och snyggt block samt kalender, har tagit kontakt med tandläkare och bokat mina LIA platser som ingår i min utbildning och en massa andra viktiga saker som håller mitt fokus på positivare saker än min hunds hälsa.

Kram/Carola

One thought on “En kaotisk dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *