En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En dagens bloggerska: En dagens outfit, ponchon är från Hollies , skjortan är från Zara, jeans från Lindex, skor från Barbour och nya solglasögon från Ralph Lauren köpta från Smartbyglasses

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

Stans bästa pasta äter man hos Aldardo på  Kungstorget 12. Och bäst på menyn är spenatrullar med ostsås 😉

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

Godaste chokladpralinerna hittar man hos Flickorna Kanold på Södra Larmgatan 14 <3 Man går ju passa på att unna sig allt gott när man är iväg utan barn så här 🙂 eller?

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

En heldag på stan med min livskamrat och stora kärlek

 

Men vad Göteborg är vacker! Tänk att här i från flyttade vi för 12 år sedan. Vi flyttade här ifrån när vi hade fått vår första dotter då det kändes tryggare att starta en barnfamilj i en mindre stad, och så är det nog på många sätt också! Kanske känner jag mycket för denna staden då jag inte bor här och kan ta allt för givet. Jag gillar det utbud som finns här på restauranger, bion och barer. Men det är nog det som är det härliga med det hela, att vi inte bor här utan vi bara åker ner för att roa oss med god mat och dryck?!

Här var vi och shoppad presenter till vår lilla tjej som fyller 10 år i dagarna. Hon är en pyssel tjej och mycket estetisk så vi besökte en affär i Göteborg som har lite snygga designa saker till barn som gillar pyssel, Det är ju extra roligt för mamma och sakerna hon pysslar är snygga 😉

Nu ska jag ta och plugga vidare till min stora tenta som jag har i dagarna!

Puss & Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *