EN HÄR OM DAGENS

 

 

 En här om dagens bloggerska på väg till middag: Blus Style Level, Byxor 5 Units, Alla ljuvliga halsband kommer från IOAKU, armband Kartusch Ever Silver Helen Rääf Inredning, armband Michael Kors, ring IOAKU, Väska Michael Kors, Skor Stylesnob 

.

.

Godmorgon Vänner!

Här är vi på väg till restaurangen Panorama på Legoland. Det är en riktigt bra restaurang med en lyxigare variant av plockmat. Här minglar vi i den fina restaurangträdgården på baksidan mot vår nybyggda hotel del. Jag gillar att vår del är nybyggd, allt var verkligen så där nytt och fräscht.

Idag bjuder jag er på en här om dagens. Som ni ser så jobbar jag på att ha rakt hår igen. Jag har ju helt rakt hår av naturen. Jag har nog lockat mitt hår dom senaste två åren. Och det sliter så himla mycket på håret. Och nu när det är nyklippt så försöker jag att ta hand om det lite snällare än innan. Lite fukt droppar som jag drar genom håret, sedan ruskar jag håret – klart! Det går ju fortare att göra i ordning sig nu! Men jag är fortfarande ovan med att ha rakt hår. Vad tycker ni, hiss eller diss för rakt hår??

Vi ses lite senare i dag!

KRAM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *