Gott nytt 2016

Gott nytt år 2016

 

Gott nytt år 2016

 

Gott nytt år 2016

 

Gott nytt år 2016

 

Gott nytt år 2016

 

Gott nytt år 2016

 

Gott nytt år 2016

Lite mingel bilder från gårdagens nyårsmeny har ni ovan:)

.

.

Hej 2016

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?!.

Här har ni en lite seg bloggerska som bara har skrotat i myskläder hela dagen och sett på lite filmer med gårdagens goda rester:) Jag har bla sett den nya Beck filmen som släpptes idag, klart se värd! Sedan så har jag hittat en ny norsk spännande serie som jag tänkte se något avsnitt av lite senare idag. I dag tänker jag inte hoppa ur myskläderna och sminka mig:) Detta kallas ledigt för mig/oss. Barnen tittar på sina filmer i rummet bredvid.

.

Men nu är det dags för lite middag här hemma. Det blir gårdagens goda huvudrätt som vi värmer upp idag lammracks, potatismos och  portvinssås mums! Lagom slappt en sådan dag som idag:)

.

Ha en toppen fin kväll

Kram/Carola

 

 

2 thoughts on “Gott nytt 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *