En glad påsk i bilder

En lugn och glad påsk firade vi här hemma igår. Vi tog vårt ansvar och stannade hemma. Vi hade planer på att åka till Köpenhamn med husvagnen över hela påskhelgen. Men nu med all oro över Corona som sprider sig i världen så bestämde vi ganska tidigt att vi stannar hemma i Påsk. Och där med så kommer vi inte åka med husvagnen till Spanien i sommar häller. Det känns oroligt med denna pandemi som kommer leva kvar i många månader framöver så beslutade vi att vi köper oss en hundvalp i stället och stannar hemma större delen av sommaren också. Vi hade tänkt köpa hund till hösten, men nu känns det bättre tid då vi jobbar många av oss hemifrån samt jobbar mindre ihop med semestern så inte hundvalpen behöver vara ensam de närmaste månaderna alls. Allt kan hända i livet då det är bara till atg anpassa sig och ändra planerna.

Så just nu är vi riktigt lyckliga över vår lilla Hedda som sprider så mycket glädje och kärlek. Så att vara hemma och njuta av ett gott påskbord med familjen och att alla är friska, ja det är inte så illa, det är en lycka!! ❤️

Det är viktigt att alla tar ansvar och stannar hemma för att minska smittspridningen. Om du inte gör det för dig själv för att du inte är rädd för Corona så gör det för dina medmänniskor som kanske är i riskgrupper. Ta ditt samhällsansvar, det gör vår familj!

Ett klassiskt påskbord samt hemma rökta räkor och lax som vi alltid har när det är fest här hemma.

Klart man ska ha en påskkärring på påsken ? Här hemma var vår lilla hundvalp Hedda påskkärring? Vi hade till och med äggjakt, det var lite pinsamt till en början tyckte tjejerna men när dom sedan såg hur vi tänkt med kluriga frågor så var det riktigt roligt erkände dom ? Är det påsk så är det, påskkärring, äggjakt och påskbord är ett måste ?

Lill tjejen har bakat en gluten fri citron cheesecake. Hon är verkligen riktigt duktig i köket. Hon lagar ofta maten hemma och bakar godsaker.

Önskar er alla en fortsatt fin påskhelg!

Stor kram ?

2 thoughts on “En glad påsk i bilder

 1. Laila Söderblom says:

  Hej! Vackra bilder med härligt påsktema. Och så en liten söt valpis Hedda. Såklart hon fick bli påskkärring. Mer kärleksfull familj kunde hon inte få. Lycka för er alla. Fin text Carola som förmedlar kloka val. Så jag vet att du tar väl hand om dig och att ni tar väl hand om varandra. Tacksam över att få dig och din familj som grannar i maj. Kram Laila

  • Carola says:

   Hej, tack! Ja kärlek blir det mycket av till denna lilla Hedda valpis! Jag hade inte tänkt att skriva om denna pandemin för att inte lyfta detta ämne även här då det kan bli för mycket negativt i alla sociala kanaler och allt handlar till sist om Corona. Men jag vill ändå belysa vikten i att ALLA tar ett samhällsansvar och försöker stoppa smittan för de människor som riskerar sitt liv, och alla sjukvårdare som får jobba under helt orimliga förhållande. Hör att många bara pratar om sig själva och att dom inte är rädda. Det är ett egoistiskt sätt att se på denna pandemin!

   Vill lyfta vikten i att ta ett samhällsansvar för att bibehålla ett bra och starkt samhälle!

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *