EN GÅRDAGENS I REPRIS

En gårdagens Me: Klänning Chill Norway, Leggings Lindex, Stövlar Minnetonkas. Väska House Doctor. (Dagens inlägg är tagen med Ipone, där av så dålig skärpa)

Hello Sköna Söndag!
Idag bjuder jag er på lite pics från gårdagens favorit i repris Gunnebo Slott:)! Där vi åt på Cajsa Wargs och tog en fika. Jag måste bara slå ett slag för deras buffe här på bloggen igen. Guuuuuuuuuud så gott det är alltså. Ni måste prova och äta lunch där om ni inte har gjort det! Allt är ekologiskt och krispigt färskt och vällagat med bästa möjliga rå varor ♥ Sedan njöt vi lite av miljön igen. Kan aldrig få nog av det jag gillar:)!

Igår så hände det något riktigt roligt. När vi kom in på Gunnebos fina Cafe så stötte jag på min gamla chef/ arbetskolega/vän – allt i samma person ”Linda”.  Det var nog hundra år sedan vi sågs. Men när vi sågs igen så var det som om det var igår:) Vi hade massor att babbla om så våra män tröttnade nog på oss:) Men vad kul det är när man träffar gamla vänner som man umgicks med massor förut och hade mycket kul med, men som man inte sett på många år, och när man ses igen så är det som man sågs igår och man har massor att tala om. Vi lovade varandra att vi måste träffas i sommar. Och det skall jag verkligen försöka göra:) Jag är inte så duktig på att hålla kontakten dess värre. Men jag skall verkligen försöka att skärpa mig på det i detta fall!!
Sessorna har förälskat sig i Gunnebos röda tea ♥ Här häller jag nog upp mugg nummer 3 till dom var, skulle jag tro:)?!

Ha nu en riktigt fin söndag – Så ses vi lite senare!
KRAM

5 thoughts on “EN GÅRDAGENS I REPRIS

 1. PERNILLA says:

  åh mitt favvoställe…..urgott och så vackert!!..
  Åker dit ofta….*ler.

  och du Loppis i Danmark hade jag inte tackat nej till heller!! tänk att få gå loss och fynda lite danska klassiker….

  Ha en fin vecka! och ses kanske på Nääs på Onsdag ? …funderar på att ta en titt på rean ..
  Kram Pernilla på Piazzan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *