EN GÅRDAGENS

EN GÅRDAGENS

 

  

 Igår var jag med familjen på ett super gulligt dop i denna vackra kyrka här ovan,  kyrkan Eska som är 8 kantig är magisk vacker. Det var förmodligen den vackraste kyrka jag har varit i någonsin. Det var en blåsig förmiddag igår, hästlöven yrde. Inne i kyrkan var levande ljus tända och stora kristallkronor tända. Det var ett magiskt vackert dop för min vän L lilla son Rasmus. Han är så liten och söt som en liten docka. Så där perfekt i hyn och runt välmående litet ansikte med ett stort leende. Vår stora tjej ”sockret” sa att hon ville ha en liten lillebror efter att ha varit på detta dop. Jag är ju verkligen en tjej mamma, men om jag någon gång skulle få en son så skulle han heta Carl eller Carl-Philip. Så hade vi tänkt om vår lilla ”Docka” skulle varit en liten pojke.

.

.

Vistamia

 

.

EN GÅRDAGENS

 

 

EN GÅRDAGENS

 

 En gårdagens bloggerska: Ny super söt Tröja – Ester Elenora. Finns att köpa hos Vistamia. Byxor gamla, Skor UGG , Väska Michael Kors och smycken från IOAKU. 

.

..

.Ni Ni glömmer väl inte av att delta i tävlingen om att vinna två biljetter till 4-good kvällen i Göteborg, värde av 1200 kr. Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar i inlägget här. Ni kan läsa mer om denna kväll express yourself här. Ni kommer att få en fantastiks kväll med både skratt och tårar. Jag var på en 4-good kväll i Gbg om ni minns här och här för några veckor sedan. Missa inte tillfället!

KRAM

3 thoughts on “EN GÅRDAGENS

  1. Elsa says:

    Så himla snygg! Älskar att höstmodet äntligen har lite ljusare färger i år:)
    Du är supersnygg som alltid!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *