En favorit i repris Togogo, och semesterstress

En favorit i repris Togogo, och semesterstress

En favorit i repris Togogo, och semesterstress

Hello, mår ni bra vänner?!

Har er sommarstress startat än? Det har den typ gjort här. Denna sommaren kommer inte bli som andra somrar. Vi har ju en tonåring och det innebär att hon har egna planer och ska iväg på egna saker denna sommaren, det sätter oss andra lite i klistret. Ska man åka bort på semester så vill man ju gärna att alla i familjen åker med. Som det ser ut nu så har vi inte sammanstrålat alla i familjen samtidigt.

Men å andra sidan så har väl inte våra semestrar varit planerade något år 😉 Förra året hade vi planer för en två veckors semester i Norge, men 12 timmar innan avfärd så styrde vi bilen med husvagnen till Spanien och stannade där i 19 dagar 🙂 Det är oftast dem semestrarna som blir bäst! Men denna gången är det så att medlemmarna i bilden är ute på vift, det är något nytt i vår familj hahaha. Vi får se hur det slutar i år.  Kanske sitter jag själv i ett soligt Paris och dricker vin och lär mig prata franska?! 🙂

Är ni sådana som brukar planera era semestrar i flera månader innan ni åker? Så fall behöver ni inte lida av någon semesterstress!  Sedan måste jag lägga till. Semester innebär för mig att vi ska göra typ allt som ligger över oss, allt det där som vi inte hunnit göra under året som gått. Så där ryker typ en vecka av semestern då jag har en lång to-do- lista som jag kör igång 😉

Jag brukar kalla vår familj för familjen Knas och ni kan ju förstå varför nu när jag berättar lite om våra semestrar. Jag är en rätt redig och korrekt person som har ordning på allt. Jag planerar och organiserar allt, allt från både jobb och i vårt hem till och med vad familjemedlemmarna ska ha för sig. Jag är en kontroll människa till max!! Så när semestern kommer så släpper jag allt typ?! 😉 Det är det som är semester för mig. Att inte jag alltid planerar, bestämmer och organiserar. Nu låter jag hela familjen delta och det är nog därför vi hamnar i Spanien när vi har planerat Norge haha. Men vet ni va, Spanien var ett mycket bättre val! Det är på somrarna jag jobbar på att släppa på mitt kontrollbehov! 😉

Hur ser era semestrar ut? Och vart ska ni åka vänner?

Puss & Kram

One thought on “En favorit i repris Togogo, och semesterstress

  1. Haha, vi är nog lite lika. En del av mig är kontrollfreak till max där jag egentligen skulle vilja styra över och veta varenda brödsmula min lilla S får i sig om dagarna…eller inte få i sig. Och en annan del av mig ”bara skiter i typ allt”. På somrarna och lediga stunder har jag alltid saker jag vill göra, men inga planer på måsten. Vill absolut inte boka upp mig på något för tänk om jag ändrar mig, tänk om det är dåligt väder, etc. I sommar är mina önskningar att mest boa in mig i mitt nya hus, fixa med S konståkningsläger, kanske skriva d-uppsats (om andan faller på, vilket den nog inte gör men) och eventuellt besöka något land i Europa.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *