En fab leverans.

 
ÅÅÅÅÅ en fab leverans har flyttat in i vårt vardagsrum. Lite tidigt men snart är påsken här. Dessa sötisarna finner du hos Blackballoon.
Nu är det mycket Day Home hos oss.

Jag är bara tvungen att visa detta kort. För det var nämligen så att jag fick ta flera kort idag för att få till ett

enda kort utan lilla nakenfisen Lotta som satt stolt bland kuddarna i soffan och promt skulle vara med. Och som dessutom vägrade att flytta på sig. Lilla nakenhunden är en riktig linslus! Hon är ofta framme när  kameran tas fram här hemma. Ibland får jag till och med stå och hålla henne i famnen för att inte få med henne på bild.

Dessa ljuvliga påskägg kom leveraradedessa förtjusande påsarna:). i

i

Godkväll alla sköna bönor!

Just nu sitter jag i vårt vardagsrumet och myser med en kopp thé och läser den senaste Sköna hem medans tvättmaskinen går på högvarv.
i
Solen har lyst på oss hela dagen, vad totalt underbart det är när solen börjar titta fram igen efter denna långa vinter som varit. Jag var jätte sugen på att ta en joggingtur efter jobbet, med det blev en shoppingtur istället. Jag hittade en så fin Hunky dory klänning som jag inte kunde motstå, det kommer pics på den vid ett senare tillfälle jag lovar!.
i

KRKRAM

4 thoughts on “En fab leverans.

  1. Mindecor says:

    Jätte fina och påsarna var ju också super fina. Ska genast kolla om jag hittar dem. Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *