EN DEL AV SVERIGE

En dagens nakenhund i stråväskan ”News” från House Doctor finna att klicka hem här.
Godkväll Raringar!
Hur har ni firat Sverige idag?!

Vi har varit på fina fina Gunnebos slott. Vi har åkt häst och vagn, lekt i parken och ätit den goda ekologisa buffen på Cajsa Warg. All mat som serveras är på Cajsa Wargs restaurang är ekologiskt. Och brödet är stenungsbakat på deras egna bageri här på slottet – maten är riktigt bra! Så det är mitt tips till er läsare att besöka denna restaurang bla om ni är i Göteborg i sommar, ni kommer inte blir besvikna!
Jag visar lite pics på hur vår familj firade Sverige idag Måste bara berätta att vädret var helt underbart! Solen värmde riktigt skönt under förmiddagen och eftermiddagen. Så dagen var helt enkelt perfekt på alla vis!!!


En dagens CC

Nytt är min fin fina och praktiska mobilväska/mini handväska från House Doctor finns att klicka hem här. Den är verkligen helt perfekt att förvara sin IPhone, visa kort, läpp glans och nycklar i. Helt lagom för att ta med det absolut nödvändigaste. Halsbandet är från Cloud 69 finns att klicka hem här.


Här ser ni min nya sommar väska mer tydligt. Om ni bara kunde känna på skinnet här. Den är så mjuk och fin i kvalitén, ni kan inte ana! Gillar att det bryter med rosa sömmar ocskå (små coolt)

Här i locket är det en extra dragkjedja där man kan förvara sina betalkort, körkort och Ica kort typ, Super bra. Det är så lätt att korten ramlar ur väskan när man drar upp sin IPhone och har lite småbrottom som jag alltid har hihihi. Nu är dom liksom lite extra skyddade:)! Helt enkelt den är super grym. Klicka hem den här om ni är sugna på den?!
Oj, vad klockan är mycket. Nu måste jag nog lägga huvudet på kudden och blunda några timmar.
Vi ses i morgon!
KRAM

24 thoughts on “EN DEL AV SVERIGE

 1. Anonymous says:

  Tack för att du delar med dig! Själv så jobbade jag på IVA hela dagen.
  Fick fly dagen med din blogg!

  Kram Sofia

 2. Sofia says:

  Så gulligt med en liten hund i väskan 🙂 Gunnebo är mysigt. Kommer nog hänga där en del framöver huset vi köpt ligger vid rådasjön så det är nära o bra. Du är så piffig Carola!

  Kram S

 3. Room of karma says:

  Men du skojjar Sofia?! Det är ju ett läge man kan stå ut med, hihihi……….
  Gryyyyyyyyymt helt enkelt! Kanske ses vi på Gunnebo i sommar då:)!

  kram finaste du!
  CC

 4. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 5. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 6. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 7. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 8. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 9. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 10. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 11. Litt Slitt & Litt Hvitt says:

  Hei hei CC 🙂

  Tusen tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg 🙂 Jeg ble så glad 🙂 Så koselig at du vil følge meg videre 🙂

  Og for en koselig blogg du har 🙂 Her er det masse inspirasjon 🙂 Og ser ut som om dere hadde en kjempefin nasjonaldag i går 🙂 For en herlig liten hund du har <3 Kjempesøt :)

  Legger meg til som følger her hos deg, og gleder meg til å titte innom her igjen 🙂
  Ha en fin dag, vennen 🙂
  Klem Lisa 🙂

 12. HOUSE of ADELA says:

  Hej fina!
  Har läst i fatt i din härliga blogg nu! Ligger efter i hela bloggvärlden…Åååå så mycket inspiration!
  Skorna frå Chloé är to die for….ursnygga!!
  Sötaste lilla Lotta med i väskan så mysig;)

  Kramar
  Adela

 13. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 14. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 15. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 16. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 17. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 18. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 19. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

 20. Svart, vitt & rött says:

  Vilken inspirerande blogg jag hittade! Vad kul att du tittade in på småtimmarna 🙂 Jag kikar gärna in till dig igen och har lagt mig som följare 🙂 + att jag lägger dig i min blogglista om det är ok. Jag tycker det är lite lättare att se uppdateringar då 🙂 och jag vill ju kunna hänga med i det du skriver nu. Kul! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *