EN DAGENS ME PÅ BEGÄRAN

En dagens jag: Klänning Infinity party top från Plain Vanilla.

Todelooo!

Har ni haft en fin start på veckan vänner?!
Här hemma har vi en lyxig morgon. Daddy är hemma med liten Docka som är ledig från förskolan. Så vi äter frukost tillsammans för en gång skull mitt i vardagen. I vanliga fall så brukar Daddy åka helt andra tider än vi. Så när vi alla är samlade på morgonen runt frukostbordet så är det lyx. Och vet ni va, jag har just bakat det goda Lchf brödet som jag skrev om här om dagen. Vardagslyx som bara tar 23 min att baka – det är bra!
Här ser ni min lilla väsksamling också, hihi. Och mina tooookslitna inneskor. Köpt på Indiska för ca 10 år sedan. Ja, det är sant. Och dom håller i hop än:)!
(psst! Titta jag ler på kortet! Det var några anonyma som önskade foton på mig där jag ler. Så varsågod här bjuds det på ett leende från mig:))
Dagens Latte. En bra start på dagen – helt enkelt!
Hoppade bara in här en snabbis för att önska er en fin tisdag!
KRAM

10 thoughts on “EN DAGENS ME PÅ BEGÄRAN

 1. ryskadockor says:

  Vad fin du är! Och vilka härliga färger på klänningen/tunika!
  Man blir glad av att se dig så här på tisdag morgon! 🙂
  Ha en fin dag!
  kram
  Lana

 2. Proje Çantası says:

  Çok güzel bir tunik ve çok güzel bir kadın görüyorum 🙂 Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *