En dagens från Marc Lauge

En dagens från Marc Lauge

 

En dagens från Marc Lauge

 

En dagens från Marc Lauge

 

En dagens från Marc Lauge

 

En dagens bloggerska: Ny topp från Marc Lauge, den hittar ni HÄR. Åhh vad glad jag blev när jag hittade en brun topp. Jag som toook gillar jordnära färger och framför allt brunt, klickade hem den direkt samt lite annat smått och gått. Bilder kommer!

.

.

.

Hej

I en regnig liten småstad sitter jag i soffan under en filt och bloggar just nu. I från köket hör jag fnitter och skratt från flickorna som gör i ordning kvällsmaten till hela familjen. Skönt när mamma blir lite bortskämd ibland.

.

Fick just nu ett mycket trevligt mail från en utav er söta läsare. Vill bara säga att jag uppskattar verkligen er mina fina vänner! Blir så glad när jag får höra att jag inspirerar er i både mode, inredning och utflykter. Känner att det var länge sedan jag sa hur mycket era kommentarer och mail betyder för mig. Tack för att ni finns här hos mig!

.

Nu ropar mina tjejer att maten är klar. Dags att gå till bord!

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

2 thoughts on “En dagens från Marc Lauge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *