EN DAGENS + BOTOX?

En dagens Me.

Tjing Alla Bloggisar!
Hur mår ni idag?
Här är allt bara toppen! Vi har haft strålande sol och -2grader i småstaden. Idag har jag gjort en massa bra saker. Vi var bla på Mio möbler och köpte rengöring och skinnbalsam till vår stora svarta skinsoffa. Och efter denna behandling så är soffan som ny igen:)!
Men vet ni vad jag funderar på? Jag funderar på att testa botox. Skulle kanske vilja testa på en behandling på mina två stora runkor i pannan (se bilden ovan, det behövs:)?! hihihi…. Men jag är lite rädd för vad det är i denna nervgiftet som dom sprutar in. Är det någon av er läsare som har testat botox eller har någon vän som gjort?! När vårt stora Socker var ca 5 år gammal så målade hon en vacker teckning som föreställde mig ( den var verkligen lik mig också) Hon har alltid varit en liten konstnär och superduktig på att se detaljer osv. Och jag var sååå stolt när jag såg hur duktig min flicka var/är på att måla. Men när jag tittade lite närmare på bilden så hade jag två streck mitt över pannan. Jag böjde mig ner och fråga – men sötnos vad är det för några sträck som jag har över min panna? – Jo du förstår mamma, du har liksom några streck rätt över pannan har jag sett. Titta dig i spegeln så får du se. Svarade hon. Och jo, hon har allt rätt vår älskade Socker. Men då funderade jag på att: är det nu jag skall förklara för Sockret 5 år – att man berättar inte alltid sanningen för mamma, hihihihi! Hon tål liksom inte alltid att höra sanningen ( skojar bara )!
Hur som helst nu skall jag ta och brygga mig lite körsbärs te och läsa min nya Plaza tidning. Jag är sugen på lite nytt i min garderob och hoppas på att hitta lite nya klädesmärken bla.
Ha en fin kväll – så ses vi i morgon igen!
KRAM 

12 thoughts on “EN DAGENS + BOTOX?

 1. Enkel stil says:

  Mina kära chef, 42 är hade tänkt ta bort någon rynka med hjälp av botox. Tills hon såg sin svägerksa storgåta utan att ansiktet rörde sig överhuvudtaget. Det blev ingen botox för vår chef. Hon är snygg ändå.

  Kram

 2. Anonymous says:

  Jag är också sugen på att ta lite nervgift i läpparna. Du har så snygga läppar CC. Jag trodde att du hade tagit botox i läpparna?. Kram Malin Stål

 3. Casa bianca di Mia says:

  Nä, vad fasen, skärp dig CC!! Nu är du allt ute och cyklar… Så ytlig är du väl inte!? Du är ju skitsnygg son du är och rynkor hör ju liksom till!
  Vi är vuxna kvinnor och då kan man inte dölja att vi lever ett härligt liv, och det måste få sätta sina spår!
  Fåfäng kan man gärna vara, men inte onaturligt fixad.

  Kram din tokfia!

 4. Lucie says:

  Hallo…I have no experience with botox ..but I have friend which tested it. She did first fronthead as you want …and it was for couple of months grate…than she repete fronthead and added wrinkles around eyes…and that shi did never again as even she did not reconised herself in mirror. I am sometimes thinking about it as I have from my parents also quite wrinkles on fronthead…but I am not sure if to go for it :-). So anyway have greate time. Hugs Lucie from CZ

 5. Marita says:

  känsligt ämne här idag snygging! Klart att man skall få fixa sig lite om det finns möjlighet! Tyvärr så har jag ingen erfarenhet av botox;( Så jag kan inte hjälpa dig i den frågan. Kram

 6. Anonymous says:

  Nej,nej,nej det behöver Du inte.Om du inte sagt nåt om dina rynkor skulle jag aldrig sett dem.Du är alldeles jättevacker som Du är,Precis så där levande som man ska se ut!Kram från Piteå

 7. Dagar hos mig says:

  Om man vill så varför inte? Jag tycker dock själv att botox sällan blir fint, utan mest orörligt. De rynkor du pratar om har jag aldrig lagt märke till… De är nog mest en sådan sak man själv hänger upp sig på. Ta bort dem om de bekymrar dig, ha kvar dem om de inte bekymrar dig:)

 8. Anonymous says:

  Köp rynkcreme på Kicks istället, Tri-Aktiline från GoodSkinLabs funkar alldeles utmärkt. Estee Lauder har också dunderkrämer som tar det värsta.
  Eva

 9. Fru Pethra says:

  Men snälla du, inte är det rynkor som kommer med åldern som du har i pannan? Jag har själv likadana streck i pannan men de har jag haft sedan jag kom till världen, många som har det. Så nej, åldras med värdighet och var stolt över det vackra ansikte du redan har, inte fullt lika vackert med ett helt slätt och stelt ansikte.

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *