EN DAGENS BLOGGERSKA

Toodeloo Godingar!

Jag måste bara ge er alla en super stor kram och tacka er för alla fina gratulationer på Fejjan, Instragram, mail och här på bloggen. Ni är ju bara för gulliga. Det värmer i hela mitt hjärta när jag läser era fina kommentarer här dagligen! Ni betyder massor skall ni veta!

… 

Och idag är det min tur att presentera en vinnare i tävlingen som roomofkarma hade i samarbete med Loveyewear här. Och den lyckliga vinnaren av 500kr i presentkort i nätbutiken Loveyewear är: Veronica E som skrev den 29 nov kl 19:07. Vill du vara snäll och maila mig din adress på roomofkarma@hotmail.com. Så kommer det ett fin fint presentkort till dig på posten.

..

Nu väntar forstsättningen på den svenska kriminalserine som startade igår kväll kl 21,00 på tv 4. Jag bara toook älskar sevenska kriminalare:)! 

Ha en fin kväll alla mina fina bloggvänner!

KRAM

6 thoughts on “EN DAGENS BLOGGERSKA

  1. Veronika E says:

    Du har just fått ett mail från mig. Är så himla glad att just jag vann denna tävlingen!!!!!!! Tack till både Loveyewear och dig CC.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *