EN DAGENS

En dagens: Topp Plain Vanilla. Linne Lindex. Jeans Cirus of trust. Boots Belstaff. Väska Mulberry Alexa.

Tjing!
Nu har jag just kommit hem och hoppat in i mina mys kläder framför en bra familjefilm Marley and Me. En riktig mysig familjefilm med bästa skådisen Jennifer Anistone. Jag och Daddy har sett den tidigare. Och den var verkligen super mysig! Om ni inte har sett den tidare så rekomendera jag den verkligen!  Det är så kul nu när vår stora tjej kan se amerikanska filmer eftersom hon är så duktig på att läsa så hon kan följa med i handlingen. Det blir ju ett större utbud i Dvd butiken då! Och jag vet att denna film kommer blir uppskattad i kväll:)!

Ni missade väl inte att Plain Vanilla hade en kampanj på Campadre här om dagen igen?!
Har just laddat med rabarber & Hallon paj och ett glas rosé – Lördagsmys Pajen är gjord på mandelmjöl mm, alltså Lchf! Recept kommer senare……..
KRAM

6 thoughts on “EN DAGENS

 1. Piffa och Puffa says:

  Du är alltid lika fräsch och strålar som en sol. Lika roligt varje gång att kika in här.
  Kram

 2. LIFE by TESS says:

  Snygging! Jag har en längre variant med samma svarta print. Och missade inte heller på Campadre, de fick bli en vit. Var sugen på en brun också men det kanske får bli nästa gång;) Tycker de är så himla fina och älskar fjärilarna.

  KRAM

 3. Sandra S says:

  Hej! Jag har nästan precis hittat din blogg. Jag verkligen älskar den=) Så fin du är i tunikan, riktigt snyggt, så vårigt! Imorgon ska jag testa dit rabarber recept. Jag har precis börjat äta enligt LCHF och blir så inspirerad av att läsa dina inlägg.
  Hoppas du har en fin kväll i vår solen!

  Hälsningar Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *