EN DAG FULL AV BARNLEK OCH GOD MAT

En dagens småbarns mamma. Ny japan kofta från Hunky Dory (finns på Nk i Göteborg), Långt linne från Melmelli, Jeans Cirus of trust, Väska Mullberry, Smycken från Efva Attling samt Ti sento Milano, skor är så gamla så jag minns inte vad dom heter ( men dom är köpta på fiorucci i Göteborg, vet att dom säljer de skorna fortfarande).

 

 

Tjingeling snyggingar!

Vilket underbart höstväder det bjuds på här i småstaden. Det fullkomligt sprakar av färger ute i parkerna runt om i småstan – ljuvligt!

 Här har ni en mätt bloggerska idag, hihihi. Jag har nämligen lagat världens och jag vågar nog skryta att det är världens godaste kycklinggryta med körsbärstomater, rödlök, vitlök och en massa annat gott. Till det så servera vi ris – barnens favorit och en härligt höstig sallad. Till och med barnen och Dockans vän Flisan åt så dom storkna, hihihi. Och om baren gillar maten, ja då vet man att då är grytan mycket god! Recept kommer jag lovar. För den grytan får ni bara inte missa!!

 

 

Åhhh vad jag gillar min Mullberry väska. Verkligen en klassiker man aldrig tröttnar på!

 

Gult och fint som solen lyser dessa ljuvliga blommor ute i rabatten, denna härliga söndagseftermiddag. Är det någon som vet vad dessa fina blommor heter? Blir så glad av denna starka fina färg.

 

 

Idag gick jag och min stora sessa och sparka löven i parken när vi var ute på promenad med vår älskade lilla vovve. Dockan &  hennes vän lekte på lekplatsen med Daddy. Vad jag älskar sådana här vackra höstdagar. Med barnlek i parken och murriga höst grytor till middag. Ibland är livet bara så underbart!

 

 

 

 Denna klassiska japankofta med 100% Ull sveper jag om mig sådana små kyliga höstdagar som idag. Med ett stort spänne håller den koftan på plats. Så himla mysig kofta helt enkelt!

 

Hur vacker är inte hösten?! Jag njuter verkligen denna tiden av året.

 Nu skall jag fixa lite inför träningarna börjar för våra små flickor snart.

Ha en sköna söndag – Så ses vi senare!

KRAM

..

Psst! Ni har väl inte missat att det är säsongspremiär på Solsidan i kväll kl 20,00. För då är jag bänkad i alla fall!

 

 

24 thoughts on “EN DAG FULL AV BARNLEK OCH GOD MAT

 1. Malin Berg says:

  Du är verkligen en snygg småbarnsmamma!!

  Jag blir helt varm i kroppen när jag läser din kärleksfulla och varma blogg. Du har verkligen ett stort hjärta för barn. Jag läser din blogg dagligen och jag gillar mixen av både mode, mat, recept och barnuppfostran.

  Imorgon har jag möte i Göteborg. Kanske blir det en tur till Nk också. På vilken avd säljer dom Hunkydory?

  Kram till dig
  Malin

  • Carola says:

   Tack fina du för din gullig kommentar här! Det värmer.

   Längst upp på Nk finns det en shopp som heter Nk Designers. Och där ligger en shopp i shoppen med Hunky Dory (stort utbud).

   Ha en fin kväll!

   Kram ♥CC♥

 2. Miss Tess says:

  Snygging! Älskar din stil:)

  Också har jag typ tusen frågor om ert vita Ikea-golv!? Verkar som det finns olika prisklasser(?) Är det hållbart för slag, märken, etc.? Hur syns smuts, etc.? Tusen frågor;)

  Kram

  • Carola says:

   ♥ till dig vännen!

   Smutsen syns inte så mycket på dessa golv tycker jag. Men har dock då en städerska som svappar golvet en gång i veckan. Men jag trodde att det skulle vara mycket värre. Blev poistivt överraskad att det inte alls var så farligt! Det är mycket värre med vita trappor. Det tar jag nog förmodligen inte igen?:).

   Hmmmmmm olika prisklasser? Skall kolla upp saken, kom inte ihåg vad den heter på rak arm.

   Hållbart. Nja……… du får vad du betalar för. Det är ju ändå Ikea. Men visst det ser bra ut! Men det där med kvalite märks efter några år. Men vi la golvet för ca 4,5 år sedan. Och hittills så ser det mycket bra ut!

   Återkommer med namn på golvet. Samt prisklass ………

   Kramar till dig!
   ♥CC♥

   • Miss Tess says:

    Tack för alla svar vännen!

    Jag känner att jag behöver (och vill ha) ljust ljust lust och vad är då bättre än ljusa golv bl.a. 🙂

    Kollade lite mer noga på Ikeas hemsida nu och jag hade nog fattat fel först- Det ser ut som det finns två olika typer av vita golv; Prärie och Tundra. Är nog bäst att kolla irl. men var mest nyfiken på hur golven hållt sig, osv.

    Stor måndagskram

    • Carola says:

     Ja, Tundra heter våra golv! Hmmm, det är inte kvalitets golv. Men helt ok till priset. Men har ni tänkt att lägga det i hela huset? Eller bara ett rum? Om det är ett rum så skulle jag ta mer kvalitets golv faktiskt! Men det funkar. Men vad jag menar med kvalitets golv är att dessa golv är väldigt tunna. Så det måste vara bra, slätt underlag. För på två ställen svajar golvet faktiskt lite. Så svaret är nog nja ………… Det är nog så här som i alla andra lägen. Man får vad man betalar för!

     Men visst är det ljuvligt med vita golv! Jag älskar våra ljusa härliga golv. lyser upp hela vårt hem!

     Kramizzzzar till dig sötnos!
     ♥CC♥

     • Miss Tess says:

      Godkväll finis.

      Jag har tänkt lägga golven i nästan hela el. hela min nya lägenhet som jag precis köpt. Det är dock ingen stor yta så skulle egentligen lika gärna kunna ta dyra. I huset har vi mer kostsamma men vettetusan om vi fått något mer för pengarna;) Fina vita golv från Ikea iaf. 🙂

      Och till din fråga om du missat något…Nja, en hel del privat som jag valt att inte blogga om för allmänheten just precis nu men med denna kommentar kanske du förstår liiite mer vad som händer bakom kulisserna.

      Kram

 3. Rita Mählström says:

  Bara så snygg är du .Bara så himla läcker outfit.Ja du har så himla bra smak.Jag idag har det varit så himla underbart väder.Härlig höstigt med grytor.Vad spännande och skoj med receptet.Ja då är vi två ska kolla på solsidan med lite gött körsbärsthé och lite mörk choklad.Njut kvällen fina du .Kramar Rita ♥

  • Carola says:

   åhhhh det är just det som jag har laddat upp med i kväll också. God 70% choklad och körsbärs thé. Gillar du körsbärsthét? Vad roligt!

   Kramar till dig!

   ♥CC♥

 4. Eva-Karin says:

  Du är snygg som vanligt, tjusig kofta, härlig årstid och blomman heter Rudbeckia 😀

  Kram Eva-Karin (Hoffaboffa på (Instagram) 😉

  • Carola says:

   Åhhh hej Hoffaboffa ♥

   När får jag ser dig i fina Noita bältet? hihihi… Jag håller koll på Instragram.

   Tack för blomnamnet! Är så dålig på blommsorter. Men denna blomman var så fin! Såg du den roliga bilden som jag just la ut på Instragram från min góa vän Stockholman som varit på resa i helgen. Så himla cool!

   Kramar till fin du!!
   ♥CC♥

   psst! bra att du skriver Hoffaboffa när du kommentera här. Är så kass på att hålla reda på namn. Men Hoffaboffa glömer jag inte:)!

   • Eva-Karin says:

    Jag har lagt upp bild på bältet 😀 kolla min profil igen 😉 är gammal trädgårdsmästare/ florist i grunden, så det är lite yrkesskada att kunna en del namn 😀 fr.o.m. Nu skriver jag HoffaBoffa. En bekants pojk kallade maken för HoffaBoffa, heter Hoffmann i vanliga fall och det har hängt med i alla år, lite småkul. Ha det fint snygging!

    Kram // HoffaBoffa 🙂

 5. mia says:

  Hej CC du är verkligen snygg och bra smak har du .Både när det gäller mode och inredning tycker jag.Har testat parfymen som du tipsade om den var verkligen i min smak det får nog bli en sådan snart tror jag.Du skrev för ett tag sedan om lchf och att du även hade kört med pulver,behöver lite tips och råd och även peppning för att få det att funka mer än typ tre dagar.Jag gillar verkligen din blogg läser den varje dag.Ska för söka bli av med 20 pannor ca.ha en skön söndagkväll KRAM MIA:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *