EN BRA START

proviva

PROVIVA RÖDBETA SVARTVINBÄR

En NY smak hos ProViva

.

.

.

Tjing!

 

Idag startade jag dagen med lite bra och god ProViva med grönsaker smak av rödbeta och svartvinbär. ProViva betyder ”för livet” och är en fruktdryck som innehåller en specifik, patenterad stam av laktobaciller. Det är en bra start för stressiga magar som min. Efter ett långt samtal med min egna hälsocoach ”Lalla” så blev jag inspirerad av lite mer hälsosammare vanor. Jag gör nog allt för att min mage inte skall må så bra. Jag älskar stark mat, Jag stressar och jag dricker verkligen för lite vatten. Jag gör nog allt man inte skall göra. Och det kan jag känna i min mage i mellan åt (som nu). Så denna veckan kommer jag att starta igång lite bättre vanor för min mage. Dagens lunch består bla av min goda morotssoppa recept finner ni r.

KRAM

2 thoughts on “EN BRA START

  1. Laila Söderblom says:

    Tack vännen ❤️ för en underbar lördag med dig och dina fina dotter. Så mysigt att ha er här en dag tillsammans. Tack för alla fina bilder och texten som låter som poesi i mina öron. Kul att kunna inspirera till några hälsosamma val

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *