EJ SIKKE LEJ + KINESISK NAKENHUND

Gårdagens Docka & Nakenvovven Lotta dansar runt med sina nya fina tyll kjolar från märket Ej sikke lej.
Hej Godingar!
Här har vi just kommit hem från tjejernas danser och jag har just lagt in en stooooor stek i ugnen som kommer att ta timmar att laga. Så undertiden så sitter jag och tömmer min Canon på alla 175 bilder som jag tog under gårdagens kalas. Det är tur att det är digutalkamera. Tänk om man skulle framkalla alla dom, som man gjorde på den gamla goda tiden:)!

Detta tjusiga halsband har Lotta Potta lånat av Sockrets vän Minja igår, visst är det helt bedårande fint ♥

Vår söta lilla dam som var gårdagens underhållning:)!
Lottas lilla kjol och svans som viftat …………. Varje gång jag försökte går runt henne och ta ett kort så börja hon vifta med sin lilla svans, sötnosen:)!

Åhhh här är hon igen vår högt älskade lilla nakenvovve. Det finns ingen hund i världen som är så snäll och som verkligen tooook älskar barn. Hon var så lycklig igår när hela huset var fullt av barn som pysslade och klappade henne. Denna hund ger oss så mycket kärlek ♥ Är så glad att hon hittade till vår familj för ganska exakt 2 år nu!
Nu skall jag ta och sova lite middag ihop med liten Docka under tiden steken lagar sig i ugnen. Det har varit två intensiva och sena kvällar för liten här hemma. Så jag tänkte att hon kan behöva en timme på dagen idag också.
Ha det gott alla godingar!
KRAM

15 thoughts on “EJ SIKKE LEJ + KINESISK NAKENHUND

 1. lilla.u says:

  jag dööör så söt liten nakenfis!
  i balettkjol. så klart!
  våra vänner hade en nakenfis MEN med päls (tuffsar i alla fall).
  härligahundar!
  stor personlighet.

  ha en härlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *