EFVA ATTLING – THE LOOK OF LOVE


En gårdagens Me på Elite Plaza.

Hej Alla Godingar!
Idag bjuder jag er på lite pics från gårdagens roligheter. Jag skrev för ett tagsedan att jag hade fått en inbjudan till Elite Plaza  hotel av Efva Attlings & Jarl Sandin. Där skulle Efva Attling själv presentera sitt nya smycke The look of love. Det är en special editin som kommer att göras i 1500 exemplar. Den finns inte än ute i handeln. Och under gårkvällen på Hotel Elite Plaza kunde vi som närvara förboka oss på just detta smycke. Jarl Sandin i Göteborg har beställt 40st av just detta smycke. Dom kommer att levereras under december månad. En perfekt julklapp till en Efva Attling älskare:)!

Vid vårt bord står vackra Efva Attling och visar hennes nya vidio (helt i min smak) samtidigt som hon berättar att:

”Även om jag sagt att jag inte ska sjunga offentligt mer så kunde jag inte låta bli att spela in låten här (som delvis är inspelad i New York) och varför inte göra en stämningsfilm till den också? Och vad har jag lärt mig av detta…man ska aldrig säga aldrig!”

– Efva Attling

Gott i glaset!

Och gott på tallriken.

Fjärillsörhängerna här ovan är nog ändå min favorit.

Här får ni ett smakprov av det nya smycke The look of love.

Åhhh, herre så jag ser ut här på bilden. Men det bjuder jag på i dag:)! Men Efva är strålande snygg som alltid.

Här ser ni Stockholms butikschef Christian som bär ett vackert Efva smycke. Visst är det snyggt?!

Här ser ni en nöjd bloggerska efter att ha haft en ur mysig kväll på Elite Plaza.  
Vi ses senare!
KRAM

15 thoughts on “EFVA ATTLING – THE LOOK OF LOVE

 1. Ann-Marie says:

  Tack för en härlig blogg! Sitter just nu på jobbet och drömmer mig bort ett tag. Efva Attling gör mycket snygga smycken!

  Ha en trevlig kväll!

 2. PERNILLA says:

  nej men nu blir man ju lite avis( eller för och vara ärlig : väldigt avis) …*skrattar …hon gör ju så otroligt fina grejer….
  ser ut som du hade en trevlig kväll och både du och Eva är ju jätte snygga på bilderna ….Ha en skön kväll och tack för att vi fick vara med här och se….Kram Pernilla

 3. Linda E. says:

  Men vilken kväll du haft. Eva Attling gör ju så otroligt fina smycken.

  Jag tackar och bockar för den rara kommentaren 🙂

  Ha en fortsatt fin kväll.
  -Linda

 4. Sanna says:

  Snygga chics, tjusiga pics!

  Efvas smycken är en samlargrej. Jag är samlare sedan start. 😉 Ett smycke för alla dagar och alla mina moods. Love. Love.

  Vilken härlig lyxig kväll. Din lyckans ost.

  Njut av helgen.
  Kramar Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *