En klassisk klocka från Cartier gör din outfit

 

En klassisk klocka från Cartier gör din outfit

 

Jag drömmer om denna  klockan från Cartier, och det är denna klassikern

Cartier Tank Anglaise

Tjingeling

 

Har ni handlat klart alla era julklappar än vänner?

Idag har jag googlar runt efter klockor, jag har blivit lite besatt av klockor och det finns precis hur många fina klockor som helst på marknaden, Jag hittade denna Cartier klockan på nätet i butiken Chrono24, en butik som verkligen har allt i klockväg.  Tyvärr så är det försent för mig att skrapa ihop dessa pengarna innan tomten kommer på julafton, men det går alltid att drömma och hoppas på nästa år. En snygg märkesklocka på handleden kan göra en hel outfit.

Tänk dig själv. En snygg elegant kvinna glider in på en gala med en svart välsittande klänning, designad av en välkänd Italiensk designer . Hennes hår är uppsatt i en vacker uppsättningen och sminket sitter perfekt. Hon doftar gott och  hon lyfter på armen för att ta upp sitt läppstift ur sin handväska, och på armen sitter en digital klocka med gummiarmband …… och där rasade hela hennes outfit.

I min värd behöver inte kläderna vara designade av kända designers, utan smyckena, skorna, väskan och klockorna är det som är det viktigaste för att göra stilen. Det finns vissa märken som aldrig går ur tiden, och det är en Cartier! Ju äldre klockan är ju coolare är det;)

Nu känns det som att året börjar att dra ihop sig mot sitt slut. Terminen på skolan närmar sig avslut, Nyårs trippen är bokad och sakerna runtomkring är klart, det känns som att det bara är att invänta julafton och kalle anka. Julklapparna är både köpta och beställda så förhoppningsvis så kommer jag att kunna känna ett lugn i slutet av December och kunna blicka tillbaka till ett händelserikt år som har vart. Både utbildning, extrajobb på ett par olika ställen, semester både till Spanien, Polens Riviera Sopot och en sväng till Köpenhamn. Man hinner med mycket på ett år, men jag har varit väldigt trött nu i höst och det är inte så konstigt med tanke på vad vi har gjort i år, mycket mer än vad vi brukar göra.

Denna veckan som vi är inne i nu kommer jag att fokusera mycket på studier och se till så att alla inlämnings uppgifterna blir klara i god tid så jag kan åka bort över helgerna, sedan blir det självklart Lucia också. Tiden går fort men utnyttjar man den väl så hinner man med allt man vill göra och njuta av allt  😉  Nu skall jag fortsätta att drömma om klockor.

Kram Carola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.