EAT LOVE LIVE – 4goodkväll Göteborg 2014!

 

 

 

Här på scenen syns alla dom underbara personerna som fick oss att njuta av kvällen, vissa av dom fick oss att både skratt och gråta i en och samma föreläsning.

Här på bilden ser ni föreläsarna Mrs Murphy, Pamela Andersson, Lotta Bäckström Och Thomas Järvheden som flankeras av dom underbara kvinnorna som anordnar denna boost kvällen

Mrs Murphy: Hon har kallats Sveriges svar på Joan Harris (i Mad Men) för sin eleganta stil, sitt röda hår och kurviga kropp. Mrs Murphy – Agent of Fabulousness – skjuter huvudet av Mr Jante med välriktade champagnekorkar och lämnar spår av glitter efter sig vart hon än går…

Pamela AnderssonSommaren 2012 nåddes Pamela Andersson av beskedet att hon hade en cancertumör i hjärnan och att den inte gick att ta bort.  Med hjälp av sin personlige tränare och pojkvän, beslöt hon sig nu för att börja träna 3-6 timmar om dagen för att komma i så bra fysisk form som möjligt till hjärnoperationen. Hon gick från en usel kondition – som en 60-åring som inte tränar – till en strålande fysik i klass med en aktiv 30-årings.

Lotta Bäckström: Arbetar som kock i Göteborg där hon ger catering och matlagningskurser i det egna företaget Himlagott.  Ja, hon äääälskar mat! Och det bästa är att hon får oss att vilja laga den, ja för att inte tala om att vilja äta den. Härligt sköna energiknippet

Thomas Järvheden: När blir man vuxen? Vid 18 eller 25, Vid villa, barn och kombi, Han uppfyller allt detta men har fortfarande svårt att se sig själv som stor. Här kunde jag känna igen mig i sååå mycket, sag har ochså svårt att se mig som vuxen

 

 

 

Lite mingelbilder från kvällen, Här står jag med super söta bloggerskan Ulrica med bloggen Simply-delicious  Hon är en utav dom underbara personerna som anordnar denna fantastiska kväll här nere i Göteborg.

 

 

Här ser i mig med underbara och sprudlande Lotta Bäckström bakom företaget och böckerna HimlaGott. Lotta Bäckström är Matkreatör, inspiratör och kock som har drivit HimlaGott sedan 1998.
Sedan 2009 är Lotta också kokboksförfattare, stylar mat för reklamfotografering, matmagasin och böcker.  Hon är en sann matkreatör och är känd för sin kreativitet och lekfullhet. Det är inte konstigt att hennes fina känsla för form gör henne till en av Sveriges bästa matstylister. Lotta älskar livet och vill inspirera oss alla till att njuta av det i stora tag. Det är klart att den stroke hon drabbades av, bara ett par år efter fyllda 30, spelar in i hur hon väljer att se på hur dagen ska mötas. Under 4goodkvällen inspirerar Lotta oss till mer matglädje och mer livslust genom sin egen starka livsberättelse och sin grymma passion för mat. Jag var också mycket fascinerad av hennes personlighet. Denna brutala ärligheten hittar man inte hos många så duktiga människor som hos Lotta. Att kunna bjuda på god mat och sig själv är få för unnat. Hon berättad också att hon hade en stor passion för Italien vilket är landet där maten får ta stor plats. Vad skulle inte passa bättre för denna underbara Lotta Bäckström.

Passa på att gå in på 4goods hemsida och boka upp er på en av dessa kvällar, man får verkligen tankeställare om livet och även glädje och inspiration. Den 22 september är det dags för dom att besöka Stockholm och Rival på Mariatorget. Jag kan verkligen starkt rekommendera detta. Klicka här för att komma direkt till sidan där ni kan anmäla er.

Kram och ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *