DUALIT BRÖDROST ORIGINAL

aassddffgghh

.

aassdd

.

nyttbröd

.

.

..

Godmorgon

.

Tidigt i morse tassa jag upp för att baka färskt bröd till frukosten. Det finns inget mysigare än att starta en morgon med en stadig frukost. Jag bakar en full sats i min KitchenAid, bunken ligger på 4,8 l. Så brödet brukar räcka i ca en  vecka. Men eftersom vi bakar med glutenfritt mjöl, vilket gör att brödet måste frysas ner strax efter att det har gräddats. Glutenfritt bröd blir nämligen torrt väldigt fort. Så vi brukar skära upp brödet i skivor och frysa ner det så fort det svalnat. Och sedan tar vi upp brödskivor efter hand och rostar dem oftast i brödrosten. Eftersom brödrosten ofta går varm här hemma hos oss, så står den alltid uppe på bänken. I dag har jag en vanlig enkel rostfri brödrost (Brödrosten är ganska ful faktiskt) som måste bytas ut mot någon snyggare. Hittade denna brödrost från Dualit med en väldig smart lösning. Eftersom vi är 4 personer i familjen, och det bara är en person som är glutenintolerant så har vi tidigare haft två brödrostar. Men med denna smarta lösningen nedan som jag hittade hos Culina så kan vi ha en enda snygg brödrost på bänken. Men ändå ha en säker lösning för att rosta det glutenfria brödet fritt från smulor av det vanliga brödet. Visst är detta smart?!. Är det någon utav er söta läsare som har denna smarta insatsen till era brödrostar. Funkar det?

.

DUALIT BRÖDROST ORIGINAL

.

.

.

Nu skall jag ta en liten promenad med vår lilla vovve i hundparken. Kanske möter vi våra grannar som i helgen köpte sig en skånsk dansk gårdshund vid namn Doris. Hon är så himla söt denna lilla damen.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

3 thoughts on “DUALIT BRÖDROST ORIGINAL

 1. vibe says:

  Hej,
  Tak for din skønne blog 😉
  Jeg kan varmt anbefale dualit brødrøst. Jeg har haft lige den model i rigtig mange år…….de holder SÅ længe og indsatsen er genial også til boller etc. Go for it, og stål er bare smuk og tidløs. Jeg solgte dem på en tidligere webshop jeg havde og havde aldrig reklamationer 😉
  Om du har lyst kig ind på diviine.com ;))
  Ha en dejlig weekend
  kram vibe i malmø

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *