DU FÅR VAD DU BETALAR FÖR?!

Idag har jag investerat i kvalitets värmeljus ♥ Dessa kritvita värmeljus med genomskinliga”formar” här ovan, är utlovade till att brinna i minst 9 timmar. Och expediten i butiken sa att den ger ett mycket bättre sken eftersom den är genomskinlig – Det återstår att se – testar dom i kväll! (För dom var dyra som attans) Jag har alltid köpt värmeljus från Ikea innan, och varit nöje, jag visste inte då att det fanns något bättre. Jag har nog aldrig tänkt att det finns kvalitets ljus och inte. Visste ni det?
Hej Torsdags Kväll!
Har ni haft en fin dag vänner?!
Här är jag just hemkommen från en stoooooooooooorhandling på Ica Maxi. Det är så skönt att handla inför helgen. Känslan av en full kyl och frys är underbar:)!
Och idag har jag haft 7 operationer på jobbet, jag är helt slut alltså:)! Men operationsdagarna på jobbet är ju tokigt roliga. Men dom är krävande så jag blir trött.
Idag är det torsdag och jag har laddat med lite god Lchf snacks och levande ljus som är värmeljusens royce roy:). Men om dom brinner i 9 timmar så är det verkligen ett vardagslyx till i vardagen. Det är så trist att krypa upp i soffan till levande ljus och mys, och redan efter 4 timmar så är ljusen släckta. Hoppas att dessa håller vad dom lovar. Jag återkommer om det! För i kväll så blir det levande ljus, kvällsmys till bästa tv serien revenge ♥
Mys på vänner – så ses vi i morgon!
KRAM

18 thoughts on “DU FÅR VAD DU BETALAR FÖR?!

 1. Anonymous says:

  Jag brukar faktiskt köpa såna värmeljus, de är väldigt bra och miljövänligare också! : ) Älskar också House D, ska beställa strykvattnet, det lät så mysigt och fräscht (kan man säga så?..)! Kram till dig underbara bloggerska! Från Mita(s home)

 2. House number 11 says:

  Åh , vad fint! Jag brukar också köpa ifrån IKEA, men blir nu nyfiken på dessa! Spännande att höra vad du tycker!
  Fortsatt mysig kväll
  Kram Jenny

 3. Lena says:

  Jag förstår att du är trött efter alla dessa
  operationer o vad är inte bättre än att
  sätta sig i soffan o titta på favvoserien
  Revenge……..
  Jag har använt dessa ljus flera gånger, dom
  lyser jättefint. Det har hänt att plasten har
  smultit.

  Kram
  Lena

 4. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 5. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 6. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 7. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 8. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 9. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 10. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

 11. Marias Hörna - Njut av livet ♥ says:

  Tacka vet jag IKEAS värmeljus. Klart bäst och då har jag nog testat allt genom åren.
  Lycka till med din värmeljus test 🙂
  Go fredag på dig // Maria i hörnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *