DOCKANS BALLONGKJOL

Dockan i klädd i en ballongkjol i fredagseftermiddag. Jag glömde helt bort detta roliga kort som jag tog på Dockan i fredags efter sommarfesten på hennes dagis. När festen var slut och alla ballongerna togs ner så gjorde vi något kreativt med dessa ballonger, så som en ballongkjol. Och lill Dockan tyckte att det började bli lite kallt så hon tog även på sig sina  öronmuffar som skulle värma henne en aningens.

Tjing på dig sköna böna!
Har just varit ute på en lång promenad med nakenfisen här hemma. Samt ätit en lätt liten lunch. Igår satt jag och beställde en massa kort som jag tänkte andvända här hemma som fotkonst. Jag beställde bilder upp till 1,2 m stora. Och  när jag satt där och gick igenom mina mappar på datorn så fann jag även detta kort på lill Dockan´s ballongkjol som jag helt hade glömt bort att lägga ut här. Det var så galet och charmigt! Det skall bli så spännande när korten kommer hem. Längtar massor.
Nu måste jag kila vidare till mina söta patienter på jobbet bla.

Vi ses lite senare!
KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *