Disaronno wears Missoni, vad pryder ert påskbord i år

Disaronno wears Missoni, vad pryder ert påskbord i år

Disaronno wears Missoni, vad pryder ert påskbord i år

Disaronno wears Missoni, vad pryder ert påskbord i år

Jag smäller av, jag som älskar Disaronno i vanliga fall. Kolla in denna flaskan designad med Missoni  3< Denna flaskan är så snygg så jag vet inte om jag vill bjuda på denna likören till påsken eller om jag köper en likadan som dem får dricka ur och denna har jag bara som en prydnad på bordet 😉

Varje år så brukar vi baka en Browne till påskefterrätten och till det så serverar vi alltid en likörgrädde med Disaronno i (den godaste mandellikören på marknaden) Recept har ni när ni klickar här.  Jag kan varmt rekommendera den kakan till påsk, vi brukar pynta den med köpta påskkycklingar från Ica Maxi.

Önskar er alla en jätte fin skärtorsdag vänner!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *