DETTA LÅTER KONSTIGT, TYCKER INTE NI DET?

Men guuuuud så gott!
Hej Mellanmål!
Idag på mellanmålet så åt jag en skål med lätt visspad grädde med Styckfysna bär. Hur gott som helst! Det var en gullig läsare som berätta att hon hade ätit det under sin viktnergång. Detta låter ju hur konstigt som helst att man SKA äta grädde, feta produkter osv. Tycker inte ni det? Men det ger ju faktiskt bra resultat. Så nu kör jag linan ut. Så idag åt jag alltså en skål med grädde och bär. Tyckte det var så tokigt så jag var bara tvungen att ta ett kort på det och lägga ut det på RofK, hihihi!
Nu skall hunden ut på sin dagliga runda.  
Vi ses lite senare i dag!
KRAM
Psst! Alla tips om Lchf är mycket välkomna här. Jag är ju ny på denna livsstil!

12 thoughts on “DETTA LÅTER KONSTIGT, TYCKER INTE NI DET?

 1. Vita huset 28 says:

  Hej LCHF är ju toppen, man får ju alltid äta det godaste 🙂
  Jag brukar göra ett bröd på plåt i ugnen med ägg riven ost o massa sesamfrö.
  Smakar som ostfralla, gudomligt!!
  Finns massor av böcker om LCHF o på nätet också.
  Säg till om du vill ha receptet.

  Kram Camilla

 2. Anna_Lena says:

  Det brödet som Vita huset 28 skriver om här ovan verkar intressant! Kanske skulle man kunna få det recepter här? Tycker om att läsa kommentarerna här i kommentarfältet. Massa bra tips och ider.

  Tack för en fin blogg! Kram

 3. Mitas home says:

  Mums säger jag!! Och tack återigen för awarden jag fick av dig! ♥ Jag har fått tillbaks min dator nu, så jag har massor att läsa här! Lite har jag hängt med från mobben, men nu blir det en stund här på min favvoblogg! Kram Mita

 4. Brunkullan med Mosipperötter says:

  Och jag ska börja igen! Jajamen!
  Har ju ca 35-45 kg att gå ner innan jag är nöjd..tyvärr gick jag ju upp rätt många av de där 10 jag gick ner på LCHF förra året, så det känns som att börja från början lite grann..men men..:(
  Men skam den som ger sig! Nu kör vi:)

  Kram Susanne

 5. tina says:

  Hej där….har hållt på med lchf några dagar jag också nu, och hallon med vispad grädde njöt jag av vid tvn nyss=) Det är lätt att äta sig mätt och man får njuta av en massa goda saker som är ajabaja vid vanlig bantning. Ska bli kul att följa din lchf resa..
  kram kram!
  tina

 6. Anonymous says:

  jag brukar göra en kladdkaka på 100 g (minst) 70% chocklad, 100 g smör, 3 ägg, 1 tsk vaniljPULVER(ej socker) och 1 msk kakao. servera med bär eller vispad grädde. så jäkla god och så mycket chokladsmak =)
  Smölt smör och choklad i micron. vispa äggen fluffiga, häll ner chokladblandningen, vaniljpulvret och kakao och blanda. häll i en ungsform och grädda på 200 grader i 6 min. MUMS!!!
  Kramar från NANNY!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *