Det skall vara Amarone

Idag framför mina ögon.
Mina härliga rosmarinbuskar = luktar ljuvligt

Mitt favvo vin = Love

Hej alla sköna.
Jag är såååå trött! Jag kom aldrig i säng i tid igår. Men i dag är det en ny kväll och nya möjligheter att komma i säng tidigt.

Amarone viner är dom godaste vinerna!
Och just detta Amarone vinet är den godaste jag har druckit. Var på vinbutiken och inköpte 2 flaskor till helgens tappas mys.

Me skall laga älgstek till helgen. Och inget är så gott som att klappa in steken i färsk rosmarin, enbär, salt & peppar. Vi har två st stora stora rosmarin buskar på vår uteplatts. Det lukar så härligt och höstigt. Till steken så har jag planerat trattkantarellsås = mums.
Och ett stort gott glas AMARONE = KÄRLEK!

Natti natti vänner.
Love

One thought on “Det skall vara Amarone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *