DET OPLANERADE ÄR ROLIGAST!

Godmorgon Sköna Söndag!
Hoppas ni mår bra alla fina. Just nu så står Daddy i köket och lagar pannkakor till frukost till våra små trötta sessor. Vi kom nämligen hem sent igår kväll. Vi var hemma hos ett par underbara sköna vänner vår familj. Men det var nämligen så att vi bara skulle lämna över våra små sessor som skulle leka med deras sessor. Men vi blev kvar hela dagen och kvällen. Vi åt och drack och skrattade, så klockan sprang i väg snabbt. Det var nog länge sedan jag skrattade sååååå mycket. Vi har talat länge om att vi familjer måste ses och hitta på något roligt. Och så hade vi en hel dag oplanerat tillsammans. Det är sååå härligt när både vi föräldrar och våra flickor har det super kul tillsammans.

Igår hemma hos våra goda vänner så skapades massa nya idéer ang sessornas rum. Som ni vet så delar ju våra sessor rum nu. Och igår kom vi på att vårt stora Socker skall få ett helt eget kontor som hon skall få inreda helt själv. Nu är ju hon så stor så hon vill ha ett eget ställe där inte lilla syster alltid stör när hon sitter och pysslar och läser hästböcker osv. Och dessa Brio sakerna har hon vuxit i från för länge sedan. Så dom får stå för lilla syster ”Dockan” på hennes rum och på hennes egna hylla.

Men Fatboyen skall Sockret ha med sig in i kontorsrummet! Det är en sak som är säkert. Och dessutom så skall Sockret få välja tapeter helt själv ( finns risk för att det blir hund eller häst tapet). Och all elektronik och data fix får hon planera med Daddy i familjen. Just nu så sitter hon och planera med penna och papper vid köksbordet och drömmer om hennes egna kontor  = det är stort! 
Nej nu ska vi fånga dagen här!
Ha nu en riktigt skön söndag!KRAM
CC

6 thoughts on “DET OPLANERADE ÄR ROLIGAST!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *