Det är nya tider nu

Det är nya tider nu. Mina fina tjejer är inte små längre, och dem står för nya utmaningar och så även jag som mamma?

Idag skrev och klarade min stora dotter sitt AM-kort moped klass 1 prov. Och förra helgen gjorde hon sina gymnasieval på både skola, kommun och utbildning. Det händer mycket nu. Det är en ny fas i livet både för mina tjejer och mig. Det är både roligt och skrämmande att se sina små barn bli stora. Det finns både fördelar och nackdelar, men jag gillar ändå mer att vara mamma till tonåringar än småbarn. Det visste jag nästan från början, jag har alltid gillat tonåringar!

Det är roligt att fira och uppmärksamma varandra när det finns saker att fira. Idag firar vi Ph med gräddbakelser & kaffe ? Bra gjort tjejen!

Puss & kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *