DET ÄR DU SJÄLV SOM BESTÄMMER!

Man kan bli vad man vill! Det är du själv som bestämmer. Det är något jag tror på.
Hallåååå!
Hur mår ni idag alla finingar?
Jag går här hemma och väntar på att brevbäraren skall komma. Jag väntar nämligen ett fint paket. Det är nästan roligare att klicka hem saker än att gå till butiker nu mera. Men detta paket är inte från någon netbutik utan detta är från en vän som har köpt denna tavla i Stockholm åt mig och sedan sänt den med posten.
Idag skall jag göra brända mandlar med sessorna har jag lovat så jag är just hemkommen från Ica Maxi där jag har handlat ingredienser. Jag återkommer med bästa samrrigaste receptet till er så klart! Kanske en pics också:)! Jag älskar nämligen att baka godis till julen. Så ni kommer få många godisrecept här.
Nu måste jag sluta för nu väntar nakenfisen på att få sin dagliga runda i parken.
Vi ses senare!
KRAM

8 thoughts on “DET ÄR DU SJÄLV SOM BESTÄMMER!

  1. mammaxtre says:

    Brända mandlar hemma. det har jag aldrig förknippat med något man gör hemmavid. Doften är ju underbar. Det doftar således gott hemma hos er förstår jag. Vad härligt!

  2. Lisa says:

    Spännande med paket! Årets Blossa blögg heter ”Arabica” och ska alltså smaka lite kaffe och den är så god! Vi har redan hunnit med två flaskor av den:) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *