DET ÄR DET LILLA SOM GÖR DET

 

Att se det lilla i det stora. Nu går vi in på detaljerna i renoveringen här hemma! Skruvarna i olika färger kommer från Habo här.

..

.

.

.

….

Tjing Glada Tisdag!

..

Min mjukstart på veckan har varit helt fantastisk. Lill Dockan har varit med mig på jobbet ( kankse har framtidens tandläkare föds idag?:). Hon gillar verkligen att vara med mamma på jobbet. Strax efter det så hämtade vi sessornas vänner och hade fullt hus här hemma med både bakning och spel (design memo) och mycket skratt – super mysigt!

Som ni märker så går mina tankar mycket runt renoveringen hemma hos oss. Samt bloggens renovering:) Ut med det gamla och in med det nya och våriga. Jag vill ha det vitt och krispigt med starka glada färgkontraster. Det skall kännas modernt och lekfullt hemma hos oss – det speglar vår personlighet av familjen som bor här. Jag tänker piffa upp allt från skruvarna till dörrhandtagen. Här skall våren dansas in med både ljus och glädje i detta hem. Jag har nämligen några små  ”nyårslöften” som jag skall leva upp till. Och denna stilen av inredning passar fint till mina tankar i år. Punkterna för året 2013 är enkelt, lekfullt, tidlöst och smakfullt. Vilket jag vill att min inredning skall spegla.

Enkla men mycket smakfulla krokar till en billig peng. Många gånger tycker jag att det enkla är det som vinner i längden. Och dessa krokar är ju perfekta till skolväskorna på sessornas rum. Hmmm kanske en grön där?!. Det svåra med dessa krokar är ju att välja färg. Men en sak är säkert, det skall vara knalligt och glatt!

 

Dessa snygga hantagen till innedörrarna funderar jag på att inhandla. Vi har helvita dörrar, golv och väggar. Så jag funderar skarpt på att bryta av med någon av dessa dörrhandtag till våra innedörrar här hemma. Jag vill ha det helvitt med lite färgstarka roliga detaljer som detta?!. Vilken färg tycker ni är snyggast?

..

 Men nu återgår jag till att inreda roomofkarma.se i kväll. Det tar tid att fixa en blogg när man är tvåbarnasmamma, fru, matte, fullt arbetande samt ett hushåll att ta hand om. Men man är ju kvinna, hihihihihi!

..

KRAM

 

 

4 thoughts on “DET ÄR DET LILLA SOM GÖR DET

  1. alexandra says:

    Tack för dessa färgglada pryl-tipsen!skruvarna var ju helt fantastiska.Du har fått det fint här på bloggen.Kram!

  2. Agneta says:

    Gillar dina färgglada inlägg här på bloggen. Blir så glad av dina nya ider. Nu blir jag nufiken. Vill du berätta mer om dina löften?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *