DESIGN HOUSE STOCKHOLM & NÅGRA SVAR

Design House Stockholm. White Lave Candlesticks by Louise Hederstrom
Hej Alla Bloggisar!
Mår ni bra?
Här har ni en trött liten bloggerska idag:) Jag var nämligen hemma hos bäste Stockholman igår och vi testade ett nytt rosé .………Hmmm, det var mycket gott om ni förstår vad jag menar:)?! Så idag har S och jag varit runt på stan och shoppat kläder till våra män & njutit i solen på utekaffér – Njutit av livet en smula ♥
Det har varit så mycket runt om kring mig den sista tiden så jag har helt enkelt inte hunnit med att blogga. Det var en av er söta bloggisar som frågade om jag har slutat att bloggasvar nej!  Det är bara så mycket på jobbet just nu och vi har många patienter som vill vara fina i mun innan semestern, och vi har många operationer innan sommarledighen också. Dessutom så fyller alla våra släktingar, vänner år så det har hyllas och ätits tårta var och varannan dag här, hihihi. Men nu är jag tillbaks här på RofK, jag lovar! Och mycket snart så börjar jag min semester också:)! Då skall ni få följa med oss på semster till  Stockholm och Västkusten mm.

Dessa säljs i tre pack – Finns nu på rean på Cervera i småstaden:)!

En dagens vardagsrum.

Eftersom jag inte har varit inne på mailen och RofK så mycket dom sista dagarna så har jag många osvarade frågor som ofta återkommer här på RofK. Tänkte att jag nu svara här på bloggen och lägger ut en flik på vänsterkanten där ni lätt kan slå upp svaren på dom vanligste frågorna hos mig. Och om ni inte hittar svaren på era fråga så är det bara till att fråga så svarar jag!
Nu startar jag min frågor & svar (RofK)

 Var har du för säng i barnrummet och vad är det för mått på den?
Svar: Vi har en våningssäng som är finsk designad och märket heter Beds 4 Kids och måtten är 80*2m. Och vi är mycket nöjda med den sängen.
Vad kommer skrivbordet från?
Svar: Design House Stockholm och heter Wing desk.
Vad har ni för färg på väggarna?
Svar: Obruten vit. 7 glans.
Flugsmällare är så fult. Vad har ni för flugsmällare och var förvarar ni dom?
Svar: Vi har en mörkgrå flugsmällare från Alessi på fot. Den är ur snygg och den står i fönstret på sommrarna:) Alltid redo.
Vad kommer gungan ifrån i barnrummet?
Svar: Gungan är köpt på Designtorget i Stockholm.
Var har ni köpt Andy Warhol planscherna?
Svar: Dom är köpta på Moderna i Stockholm.
Vilket är ditt favorit klädmärke?
Svar: Jag har många favoritmärken och dom varierar. Men just nu så är det Hunky Dory, Please och Plain Vanilla.
Vad heter era köksstolar?
Svar: S-stol och kommer från Vitra och det är Verner Panton som har designat dom.
Nu skall jag fixa lite middag här hemma. På Spotify i dag spelar vi denna låten här. Och i glaset så har jag ett välkyldt vitt ♥ Nu kör vi lördagsmys …………..
KRAM

2 thoughts on “DESIGN HOUSE STOCKHOLM & NÅGRA SVAR

  1. Anonymous says:

    Jag har skrivit till dig och frågat var du har köpt dina vita nattduksbord?

    Tacksam för svar!
    Kram Mor&Jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *