DELI MUGG FRÅN DANSKA TINE K

Handgjord keramikmugg från Tine K Home ”Deli”. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikro – underbart för en sådan latis som jag, hihi. Det underlättar vardagen om diskmaskinen tar all disk!
En Tidig Småstadsmorgon!
Har ni sovit gott?!
Sitter just nu med min morgon latte och försöker att piggna till. Sessorna sitter med varsin stor tallrik med jordgubbsfil och min hemmagjorda mussli. På Spotify spelar vi denna låten här. Den är så soft och glad på något vis. Man får liksom lust att dansa ut på gatan med skolväskor och barnen i var sin hand och efter kommer vår lilla nakenhund med sitt rosa koppel efter sig. Det är liksom så våra veckodagar ser ut?:)! Vi är en familj som älskar att vakna till musik. Vi har alltid dans i våra ben:) Och denna låten är bara en sådan låt som får mina ben till att vilja dansa denna morgon!

En närmare titt på favorit muggen från Tine K. Den är så fin för dom är handgjorda och ingen mugg är den andra lik. Eftersom det är olika rinningar och olika flammiga helt enkelt. Dom skifftar i lite vit/grå färg. Jag letade fram den mest charmiga och fläckigaste som fanns i butiken – det har sin charm tycker jag

Nu mina vänner så skall jag strax dansas ut på gatan jag med mina sessor och ner i parkeringshuset med nakenvovven efter oss i sitt rosa koppel hängades efter sig:). För nu väntar tisdagen den 29:e på oss. Here we come ……….
Önskar er en fin dag – Så ses vi lite senare idag!
KRAM

3 thoughts on “DELI MUGG FRÅN DANSKA TINE K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *