DANSK MÖBEL KONST & COCO CHANEL

Just nu håller jag på att ramar in och byter poster hemma hos oss.

,

,

,

.

.

.

Hello!

.

Just nu har Gallerix 70% på hela sortimentet eftersom dom stänger stora delar av sina butiker på måndag. Så ett tips skynda fynda vänner!

Själv så har jag köpt några tavelramar mm. Vilket startade ett stort projekt hemma hos oss i kväll:). Jag har följt en serie sedan många år tillbaka i tiden. Och nu kommer denna serien att upphöra. Så jag var tvungen att köpa upp ett litet lager för framtiden. Jag har ju en del poster som jag vill ha upp här hemma som ligger i hop rullade och väntar på ramar.

.

.

.

Dessa tavlor med bilder från Dansk Möbel Konst fick vi i en butik där vi köpte vårt superellipssoffbord i Köpenhamn för ca 10 år sedan. Vi fick flera fina kort, som jag idag ramade in här hemma som ett kul minne från vår design resa som jag och Daddy ofta åkte på, innan flickorna kom till världen! Men nu när dom börjar bli så stora så känner vi att vi är på väg att ta upp dom resorna igen!!

.

.

.

Har också ramat in lite gamla släkt kort. Denna bilden visar min mormor & morfars borgliga bröllop sommaren  år 1966 (juni)  i Göteborgs Stadshus ♥ Åhhh så himla fint kort tycker jag. Det är mysigt med gamla kort i hemmet.

 

 

Ha en skön kväll vänner!

.

KRAM

.

.

.

.

Psst! Just nu går jag runt med Coco Chanel tavlan och letar plats och lyssnar på sommarens bästa låt här!  Jag gillar den texten i början av låten, – jag kan göra vad jag vill vill. Så länge jag bestämt mig för det så tar jag mig tid tid……..  så jäkla bra!! 

.

.

One thought on “DANSK MÖBEL KONST & COCO CHANEL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *