LITE MÖBLER SOM ÄR ÖVER

Tjing igen!
Idag är det verkligen ett höstväder ute. Det känns verkligen som om hösten börjar ta plats.
Men det är nog lite för tidigt för det, tycker jag!
Idag jobbade jag bara några timmar på jobbet, så jag är redan hemma med sessorna, härligt!
En liten mjukstart. Jag är riktigt sugen på att tända ljus och brygga te och sätta mig under en filt och
höra på regnet. ( det skall jag nog göra med sessorna ). Det kan ju vara riktigt mysigt. Istället för att
deppa över vädret så kan man ju njuta av det istället, eller hur?!

kroken idag! ÅÅÅÅ vad jag älskar hattar och huvudbonader över huvuttaget!
Jag tänker skaffa mig en hylla i hallen där jag skall samla alla mina hattar / kepsar. Det är som som en snygg dekoration, tycker jag. Det ä flott med hattar på något vis?!

På golvet i sovrummet idag! Det är alltid lite möbler över när jag piffar här hemma.
Idag tänkte jag hitta en plats till denna tavla bla. Den lilla Panton stolen som kommer från Vitra är lill Dockans. Men den står just nu i vårt sovrum också. Det är bra när alla möbler passar i alla rum. Men det ger också en massa idér till att ändra om lite nu och då …..

Nu skall jag fortsätta att piffa här hemma. Sedan blir det nog till att mysa med levande ljus och gott kusmi te ” Viol”.

Pisst! (tyckte ni om toalettbesöket jag bjöd på tidigare idag? Hihihi…. jag tar verkligen pics på toaletten. Sockret sa till mig att jag var PINSAM när jag fotade där inne på toaletten på Story. Vad skulle hon tycka nu? om hon viste att jag lade ut bilderna på bloggen i förra inlägget. )

Önskar er en skön eftermiddag vänner!
KRAM
CC

10 thoughts on “LITE MÖBLER SOM ÄR ÖVER

 1. Elina says:

  Här i Stockholm är det lite blandat väder idag, kanske bli regn ikväll igen.. Men jag tycker också att det är mysigt faktiskt! Så gott det låter med viol te, det måste jag nog testa.. jag älskar ju viol! 🙂

  Ha en mysig eftermiddag och kväll!
  Kram Elina

 2. Maria - Wikers liv says:

  Själv slog jag på ”stort” jobbade 8½ timme. Rasten borträknad…. En tuff första vecka med många långa dagar… 🙁
  Gillar oxå hattar! Så snyggt!
  Vet du, jag tyckte det var snyggt med tavlan på golvet där! 🙂
  Ha en skön kväll!
  Kram / Maria

 3. Pållan says:

  Swedeseträdena är så fina och funderar själv på ett stor och ett litet när vi flyttar till huset. Önskar dig en trevlig jobbvecka. Själv pysslar jag på i mitt lilla hus. Kram Pållan ; )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *