DAGENS MOODBOARD FÖRSÖK

Hej Kära Bloggisar!

Nu är jag hemma på lunchen igen. Har just försökt att leka lite med datorn. Men wow vad svårt det är göra en  moodboard. Ja ja, detta är min första. Och fler kommer det att bli. Har inte riktigt kunskap när det gäller att jobba i lager. Allt tips är välkommna:)!

Världens härligast modetidning med massor av inspiration.

Dagens hall.

 

Nu skall jag ta en promenad i parken. Nakenhunden har en date i parken med lilla Gucci.
Önskar er en fortsatt bra dag alla fina!
PUSS & KRAM
CC

12 thoughts on “DAGENS MOODBOARD FÖRSÖK

 1. Jennifer says:

  Hej!
  Tyckte du fixade det bra. Jag är sämst på det fortfarande, måste finna tiden att öva bara.
  Men jag gillade ditt moodboard idag. Trollsländor är mina favvisar just nu :).
  Ha en trevlig helg o tack för fin inspiration med mera.
  Kram/ Jennifer

 2. Room of karma says:

  Hej ni söta bloggisar ♥ som undrar hur man gör en moodboard?! ööööööööö, klipper ihop en massa bilder man gillar och lägger in dom i Photshop och jobbar med lager. Men jag har inte helt koll på lager än?!

  Men det är kul. Och jag lovar att det kommer flera sådanna på bloggen. Jag kan gärna informera er hur man går till väga när jag har mer koll själv, hihihi. Men kul att ni gillade mitt första utkast här på bloggen:)!

  Stora Kramar
  CC

 3. ANNIXEN. says:

  Mycket inspirerande collage CC! Heja!

  Om man inte vill träna i Photoshop kan jag tipsa om denna sajt, där man kreera collage; http://www.polyvore.com/ för att sedan lägga ut på sin blogg! Dock finns inte alla varumärken på plats, men en hel del 🙂

 4. Anonymous says:

  Var köper du dina fina Day kuddar? Finns det någon bra nätbutik du kan rekommendera?

  Du har så god smak och fint hem!

  Ha en fin dag!
  Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *