DAGENS MATDAGBOK – TYCK TILL!

Dagens frulle utomhus tidigt i morse – underbart! Hur skönt som helst att sitta i pyjamas och äta frukost utomhus. Så efterlängtad denna värmen har varit i år!

Toodeloo!
Idag kör vi lite Lchf matdagbok från RofK. Åhh, nu är jag sjukt taggad till att tappa i vikt. Och jag vill börja med att tacka alla ni söta för att ni dela med er av er viktnergångar och livserfarenheter och teorier! Det taggar mig massor! Men det var snyggingen Sofia (min gamla ursöta kolega) som taggade mig till mer träning i tidigare inlägget. Jag har förstått att jag måste få in mer träning i mitt liv. Och så skall det nu blir!! Men vad jag är lite osäker på är om jag äter för mycket eller för stora  portioner?! Här ovan ser ni min frukost idag. Hjälp mig och tycke till!!
Mmmmm, färska hallon ♥

Mellan målet idag blev ca 2 dl Turkisk Ekologisk Yoghurt (fet och god) och 1 dl färska hallon ♥ I botten så har jag ca 2 msk fun light jordgubb, det är super gott att röra i som sötningsmedel. Tror att det är helt ok, eller? Tyck till. Jag vill ha massa av råd och tips så jag gör rätt. Gör om gör rätt du vet! Nu skall 10 kilo bott och ni måste hjälpa mig!
Åhh, glömde att nämna att världens bästa chef Göran har fyllt år så han bjöd på en smarrig smörgåstårta. Jag tog en tunn skiva men lämna då så klart brödet. Men åt då lite ägg, räkor, och lite annat från havet. Så ni vet exakta mängden på vad jag äter menar jag, hihi. Här skall inget mörkas:)!
Jag lägger ut mer bilder på vad jag stoppar i mig under en dag. Så ni får en helbild av min matdagbok:)!
Oj oj, nu hör jag brevbäraren utanför. Måste kila ut och kolla in posten. Jag har nämligen klickat hem ett fint paket till mig ♥ Är så nyfiken ………..
Vi ses lite senare idag!

 
KRAM

3 thoughts on “DAGENS MATDAGBOK – TYCK TILL!

  1. Emma - Från min sida sett says:

    ÅH så gott med hallon! Det är verkligen sommar det & nu är den här:)

    Kram Emma

  2. LIFE by TESS says:

    Mumselimums så gott med hallon. Jag har ju inte superbra koll på det här med lchf som sagt men en tjej på jobbet är nu inne på slutspurten. Jag vet att hon bytt ut en del av sin turkiska yoghurt mot grädde nu t.ex.

    KRAM och vad spännande med ditt paket *nyfiken*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *