DAGENS FYND FÖR 59 KR

Dagens fynd på Ica Maxi. Denna stora orkide endast 59kr/st. Psst! jag köpte hem 3st stora vita pamiga orkider.
Välkommen Veckans Bästa Dag!
Åhhhh, vilken härlig morgon vi har i småstaden idag! Solen lyser och jag har just kört Sockret till skolan. Men själv så har jag just börjat min låååååååååång ledighet på 6 dagar idag, jippi!
Jag & lill Dockan sitter och äter en låååååång och lat frukost i myskläder och smider planer för dagen. Hon vill cykla, gå till biblioteket, äta glas på småstadens glassbar och sedan så vill hon grilla och äta godis. Hmmmm, det var en lång lista på saker hon ville göra idag:)! Men först så måste vi fixa till oss innan vi ger oss ut igen.
Dagens vardagsrum krukan är från fina Tine K. Jag har en Orkide till som väntar på att ställas upp på bordet här. Men jag saknar en Tine K kruka till så jag får gå ner till småstadens butik som säljer Tine K och hoppas på att dom har kvar en likadan kruka till mig:)! Håll tummarna ♥
Nu skall jag ta tag i dagen och mysa till det med lill Dockan som är lång ledig med mammsen, undra bara vad vi skall göra?!
Ha det bäst!
KRAM

7 thoughts on “DAGENS FYND FÖR 59 KR

 1. Anonymous says:

  Hej C,

  Jag är på väg att köpa ett par UGG Lynnea online och undrar hur är storlekarna är, behöver man gå upp en storlek? Dina är bara såååå snygga så nu måste jag oxå ha ett par 😉 Är det ull i foten eller bara i skaftet?
  Tack för en bra och inpirerande blogg!

  Hälsningar L

 2. Room of karma says:

  Hej L!

  Mina Lynnea Ugg är normala i storleken! Så köp den storleken som du har. Dom har ludd rakt igenom och är jätte sköna!

  Tack för din fina kommenatar det värmer!

  kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *