DAGENS FIX & OLLE EKSELL HAR FÅTT EN PLATS

Tjing!
Ni vet att jag skrev här om dagen att jag storstädade här hemma. Och att varje gång jag stor städar så resulterar det i att jag flyttar om möbler. Nu har jag hittat en plats för min Olle Eksell tavla. Som har stått på golvet i sovrummet i väntan på att få en bra plats här hemma. Den blev uppsatt idag brevid Andy Warhol tavlan. Dom svart vita tavlorna passar fint i hop tycker jag, eller vad tycker ni?

Kolla vilken fin färg denna blomma har. Jag blev helt kär i den i blommsteraffären.

Här blir det kvällsmat alldeles strax. Daddy står i grytorna denna kväll.

Skål från Tina K.

Nu är det mycket svart/vitt hemma hos oss.
Idag har jag äntligen hittat en plats för alla möbler. Inget står på golvet längre och väntar på att bli upphängt. Det som är bra här hemma är att vi har samma färger och samma stil i alla rum. Det underlättar när möblerna flyttas runt här hemma varje gång jag skall storstäda, typ.
Wow, nu ropar Daddy & sessorna att maten är klar. Så nu blir det kvällsmat hemma hos oss. Och ni vet ju var vi sitter i dag, hihihi..
KRAM
CC

28 thoughts on “DAGENS FIX & OLLE EKSELL HAR FÅTT EN PLATS

 1. Lucie says:

  Så vacker rent svart och vit stil, jag älskar det! Flower är bara trevligt färgad detalj i denna sammansättning :-). Bilder passar bra bredvid varandra. Har Greate kvällarna … hoppas att ni har bättre väder som vi har höst utanför. kram Lucie

 2. Maria - Wikers liv says:

  Jättefint!
  Håller med, blomman har en fantatisk vacker lila färg! Nu blev jag sugen på att köpa nya blommor…

  Njut av midda´n! Själv ska jag strax njuta av Häagen Dasz…. Mmmm… ÄLSKAR den glassen!

  Kram / Maria

 3. Sjöbris o vita ting says:

  Så fint! Tavlorna blev perfekta bredvid varandra. Mathilde är en riktig favvo butik när jag är i Stockholm. Även här fick mannen i huset stå vid spisen. Kramar

 4. some kind of wonderful says:

  Svart och vitt är min melodi med ! Passar bäst här hemma.. Underbar blomma ! Och vilken fin blogg : )

  Kram

 5. LOPPISLIV says:

  Tavlan passar ju perfekt där. Så fint du har det, riktigt stilrent och enkelt, ohhh vad jag gillar denna stilen också. Ibland önskar jag att jag hade flera hem och kunna ha olika stilar i varje :-)) Försöker dock få in detta moderna i dotterns rum, då hon inte gillar mammas lantliga romantiska stil…fniss.

  Ljuvlig OM blus i förra inlägget…vill ha 🙂

  Kram Paula

 6. fiffi says:

  Du har så jäkla bra smak. Jag blir lite avis,då jag just nu lever på 2 ställen och är allmänt förvirrad. längtar också efter att fixa o greja.

 7. Mrs Sessan för Lifestyleblogs.se says:

  Hej finaste

  Jag är dålig på bloggrundor om sommaren….. Njuter liksom livet fullständigt.
  Kul att se dig i bloggen & alltid lika FAB att titta in hos dig.
  Gissar jag kommer hämta massa inspiration hos dig nu som vi flyttar in i nybyggd lägenhet.
  Massa möbler skall köpas & hela stilen ska bli ny hos oss and i LOVE IT.

  Glad din blogg finns som ett motsvar till alla bloggar med fransk lantstil, vi är inte så mycket för så mycket ”dill dall”…. det kan vi ha på smultronstället, men inte hemma 😉

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *