I dag skriver jag tenta i Anatomi

I dag skriver jag tenta i Anatomi

Godmorgon bloggisar<3

I dag är det en nervös tidig morgon i småstaden. Idag skriver jag tenta i Huvudets Anatomi men även stora delar av kroppen också. Det är ett stort ämne om vad  som påverkar tändernas ställning? Vad är förankrad till vårt kranium via våra muskler och två käkleder, 1 på var sida om huvudet, hjärnskålskraniet, huvudets skelett och alla latinska termerna, ansiktskraniet, utskott och dess namn, tuggmusklerna och tungbensmusklerna, munregionens blodkärl och lymfkärl, lymfknutor, munnens nerver, munhålans begränsningar och terminologi, farmakologi, anestesi och latinska namn på allt som är nämnt ovan och en massa mera när det kommer till kroppen, men  jag ska inte gå in på detalj och tråka ut er mera om detta.

Önska mig bara lycka till på tentan idag!

PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *