Då var det dags för ett litet ärligt och härligt igen

Godmorgon fredag,

Då var det dags för ett ärligt och härligt här på bloggen igen. Denna gången handlar det om tonåringar och syskon. Visst är tonåringar härliga men…..

Idag ska jag köra ett rejält storstäd här hemma efter denna lata sovmorgon jag haft.

Herre vad stökigt det blir snabbt med stora barn i hemmet. Jag trodde det skulle bli lugnare med stora barn men dom stökar lika mycket som dom små men på ett annat vis. De lämnar glas, tallrikar och flaskor på sina rum. De testar kläder och byter om flera gånger om dagen, och kläderna läggs på hög. Och när dom helt rena kläderna legat tillräckligt länge där i högen så att dom blir skrynkliga och fula, ja då läggs hela högen i tvättkorgen – bra va?! De har starkare viljor och åsikter om det mesta, så som när man ska gå upp på morgonen mm. Inte tala om alla debatter dom startar om det minst betydelsefulla sakerna som hänt under dagen. Och herre vad dom dricker mjölk också, jag vet inte hur många liter mjölk jag köper hem nu förtiden, men tanken har slagit mig att vi borde köpa en sån där stor mjölkmaskin vi 70-talister hade i bamban i skolan. En stor mjölkbehållare på typ 10 L där man bara trycker under glaset så kommer det mjölk ur en slang ?

Inte tala om den här rättvise leken syskorna kör mellan varandra som driver mig som ensambarn till vansinne. Här mäts allt förstår ni, allt från att räkna karameller till vem som bär ner antal kuddar till vardagsrummet som sedan skall bära upp igen, då är det mycket viktigt att det barnet som bar ner ett antal kuddar också bär upp samma antal kuddar ? Ja ni som har syskon kanske känner igen er? Men jag växte upp med endast en guldfisk som typ dog efter några veckor, tycker detta är riktigt larvigt och jobbigt. Tycker att det jämnar ut sig i slutet liksom när dom en dag kommer att flytta hemifrån.

Ena dagen eller om vi ska vara helt uppriktiga så talar vi om timmar, ja då kan det pendla mellan att vara världens goaste och raraste lilla tjej till att pendeln slår åt andra hållet då det slängs i dörrar och de skriker rakt ut i ilska över inget. Inget är en bagatell för en tonåring.

Vem har tråkigt som lever med tonåringar i huset???

Men dom är härliga våra små ungdomar, och vi älskar dom med allt vi har!!!!

Nu är barnen i skolan, mannen på jobbet och hemma är jag själv i lugn och ro med hunden. Jag tänkte ta en tur ute i parken för att sedan storstäda i lugn och ro!

Hoppas ni alla får en lugn och fin fredag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *