COCO CHANEL HUNDKLÄDER

En dagens nakenfis.

Tjabba Tjena Hallå!

Oh my, vad bra biofilmen va. Måste nog ändå säga att detta var nog den absolut bästa barnfilm jag sett! Julia var ju helt fantastiskt elakt bra:) Ni måste bara gå och se denna film!
Och på vägen hem från bion så gick vi förbi Hemmakväll och hyrde med oss Happy feet 2 & Svensson Svensson I nöd & lust och en påse godis. Shit, även jag föll för frestelsen denna gång. För på Hemmakväll här i stan har dom mina absolut favoriter till karameller, nämligen Haribo Körsbärsgummin med syrligt socker på, jammy! Så nu skall det syndas i kväll:)

Jag letar faktiskt efter lite nya hundkläder till nakenfisen. Men jag har inte hittat några roliga. Är det någon av er söta bloggläsare som vet någon bra hundshop eller netbutik. Det gör inget om det är coola märken:) Vet att England har många bra shoppar. Köpte faktiskt just denna dress där.

Dagen i ära så kör vi filmmaraton och frosseri i körsbärsgodis – mums!

KRAM

7 thoughts on “COCO CHANEL HUNDKLÄDER

 1. Anonymous says:

  Hej jag handlar mycket på La Chein webbshop,till mina yorkshireterrier.De har super snabba leveranser o har mycket att välja på.Ha det gott———-ps vilken inrednings stil funderar du på,något från Köpenhamn kanske som inspirerade dig

 2. Room of karma says:

  Tack för tipset! Japp, jag blev inspirerad i Köpenhamn. Nu blir det ut med Day home, tine k och industristilen. OCh in kommer mer klassisk möbler som myran stolen från Arne jacobsen. Eames stolen mm. Allt skall bli mer vitt och in med lite starka färgklickar i form av vasar i klassiska märken. Det är nog mer tillbaka till min tidigare stil som jag hade innan jag börja blogga! Gillar lite lekfullhet också, så som den vita kaninen från Millamix bla.

  Ha det gott du med!
  kram ♥CC♥

 3. evalevabo says:

  Jag gillar barnfilmer…får väl gå själv för mina grabbar är nog inte als intresserade…
  Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *