COACHERNA MED UNDERBARA LENA ENDRE IDAG

Bästa Svenska skådespelaren Lena Endre i den otroligt roliga serien Coacherna som gick på tv1 under våren 2012. Har jag nu klickat hem här för endast 79kr. Var det någon mer än jag som blev stört förälskad i den serien?!.

 

 

 Toodeloo!

 Mår ni bra alla sköna vänner?!

 Här är det lite små krassligt, men det är väl det som hör hösten till?!.

 Jag måste bara upplysa er läsare som inte sätt denna otroligt undehållande serien. Den handlar om Carina (Lena Endre) är en utbränd sjuksköterska som omskolat sig till livscoach. Tillsammans med sina kollegor Nathalie, före detta modell och nagelskulptist, Zelda som tror på kristallernas kraft, startar hon coachingbyrån Carina Lind Group. Men sina nyvunna insikter om lycka och posititv tänkade coacherna de sina klienter till ett bättre liv, något som inte alltid går som de tänkt sig ….. Se en liten intervju med Caina Lind Group ledaren här.

 

I denna underhållande serien så styrs Carina utav sina Inspirationskort. Hon näst intill knäcker sin familj av sin positiva inställninga till precis allt. Hon till och med ser inte att hennes man har en kvinna vid sidan om. Och sonens skrik efter uppmärksamhet. Utan hon är helt fokuserad på att vara positiv och se livets mening. Och det roliga med det hela är att just dom korten hon har i denna serie har även jag, hihihi.

Jag brukar faktiskt ta ett kort lite då och då. För att fokusera på rätt saker. En god tanke ibland?!.

 

Idag drog jag detta kortet. Så idag vet ni alla vad jag fokuserar på, hihihi. Kanske väljer du också göra det?!

 

Tycker det är lite kul med alternaiva mediciner, Coacher ( dock då inte denna formen på filmen) Har ett ganska stort intresse av den sidan av vården. Tror att det fungerar på mycket och många. Allt handlar om vad du själv tror på. Och därför tycker jag kanske att det är lite extra roligt eftersom jag har det på nära håll att refensera till det hela.

 

….

 Vi ses lite senare dig vänner!

 

KRAM

6 thoughts on “COACHERNA MED UNDERBARA LENA ENDRE IDAG

  1. Loppisliv says:

    Tack för tipset! Har helt missat denna serie, vad bra att den finns på dvd, den ska jag inhandla .-)) Grattis till din lilla tsöta skatt som fyllde hela 5 år, Hurra!!!!

    Kram Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *